Inschrijving activiteiten bij OranjeLeeuwinnen-Slowakije geopend!

KNVB Media
KNVB Media
18 april 2018, 11:45

Penalty schieten in het Abe Lenstra Stadion of hand in hand het veld op met een speelster. Het kan op 12 juni. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen spelen op dinsdag 12 juni een belangrijke thuiswedstrijd tegen Slowakije. De wedstrijd wordt in het noorden van het land gespeeld, in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Wanneer de OranjeLeeuwinnen de wedstrijd winnen zijn ze weer een stap dichter bij plaatsing voor het WK 2019 in Frankrijk. Ook bij deze wedstrijd organiseren we mooie activiteiten voor Jonge Leeuwen. Geef je snel op en wie weet scoor jij een penalty of loop je hand in hand het veld op met jouw favoriete speler!

InschrijvenSchrijf je hier in en wie weet loop jij hand in hand met een speelster het veld op!

In het najaar staan er daarnaast weer veel thuiswedstrijden van het Nederlands elftal en Jong Oranje op het programma. Zo komt het Nederlands elftal op 6 oktober in actie tegen Duitsland en op 16 november tegen Frankrijk. Jong Oranje speelt op 11 september tegen Schotland en 16 oktober tegen Oekraïne. Houd de Jongeleeuwen website en de nieuwsbrief in de gaten, zodat jij er als de leeuwen bij bent om je in te schrijven voor toffe Jonge Leeuwen activiteiten bij een van deze wedstrijden.

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan snel aan en kom bij de leukste kidsclub van Nederland. Dan kan je ook nog meedoen aan al die fantastische activiteiten. Dichterbij Oranje kom je niet!

Lid worden?Klik hier en word lid van de Jonge Leeuwen!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven