Jonge Leeuwen in actie bij Oranje, Jong Oranje en Leeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
29 januari 2018, 11:15

Met Dutchy is een wedstrijd van Oranje altijd een groot feest. - Foto: KNVB Media

De tweede seizoenshelft is weer begonnen. Ook onze Oranjeteams komen binnenkort in actie. En dat betekent dat er voor de Jonge Leeuwen straks weer van alles te beleven is. Bij de wedstrijden van het Nederlands elftal, Jong Oranje en de Leeuwinnen zijn er weer tal van enerverende activiteiten voor onze jongste supporters.

Nederlands elftal

Het Nederlands elftal speelt een wedstrijd thuis tegen Engeland. De laatste keer wonnen we in Londen met 2-1 van Engeland door doelpunten van Vincent Janssen en Luciano Narsingh. Dit belooft een hoop spektakel voor de wedstrijd op vrijdag 23 maart. Jonge Leeuwen is erbij met fantastische activiteiten. Geef je op en maak kans om mee te doen!

Nederland - EngelandGa naar de activiteitenpagina en geef je snel op.

Jong Oranje

De dag voordat het grote Oranje tegen Engeland speelt, oefent Jong Oranje tegen onze Zuiderburen. Dit doen ze in hun inmiddels vaste thuishaven, stadion De Vijverberg in Doetinchem. En omdat de eerste keer zo'n succes was, is Team Dutchy er ook weer bij. Geef je snel op en wie weet scoor jij een penalty!

Jong Oranje - BelgiëGa naar de activiteiten pagina en geef je snel op.

OranjeLeeuwinnen

Onze Europese kampioenen spelen ook twee thuiswedstrijden in het komende half jaar. Noord-Ierland en Slowakije komen op bezoek. Belangrijke wedstrijden, want als de Oranjevrouwen winnen zijn ze weer een stap dichter bij plaatsing voor het WK 2019 in Frankrijk. Waar de Leeuwinnen gaan spelen is nog niet bekend, maar voor de eerste wedstrijd, vrijdag 6 april, kan je je al inschrijven voor toffe activiteiten.

OranjeLeeuwinnen vs. Noord-IerlandGa naar de activiteitenpagina en geef je snel op.

Hou de site en de nieuwsbrieven in de gaten, want er komen nog veel meer toffe activiteiten aan!

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan snel aan en kom bij de leukste supportersclub van Nederland. Dan kan je ook nog meedoen aan al die fantastische activiteiten.

Word een Jonge LeeuwWord lid en kom bij de Jonge Leeuwen!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven