Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jonge Leeuwen worden international

KNVB Media
KNVB Media
22 september 2017, 16:00

Ruud Gullit en Fred Grim geven training, Dick Advocaat doet de persconferentie. - Foto: KNVB Media

Een officiële interland spelen zit er voor onze Jonge Leeuwen helaas nog niet in. Maar de voorbereiding meemaken kan uiteraard wel. Trainen en interviews geven, behoort tot de dagelijkse activiteiten van onze spelers en coaches. Op het bondsbureau in Zeist zal de technische staf laten zien hoe het is om te leven als international.

Dick Advocaat, Ruud Gullit en Fred Grim. Het zijn de mannen die aan de leiding staan bij het Nederlands elftal. Rondom elke interland proberen ze de beste voetballers van Nederland nog beter te maken. Eind oktober geeft de KNVB in samenwerking met ING een aantal Jonge Leeuwen de unieke mogelijkheid om mee te maken hoe het is om international te zijn. 

Jonge Leeuwen Clinic

Vrijdag 20 oktober wordt er op de KNVB campus in Zeist een training gegeven door Gullit en Grim. De coaches die normaal gesproken Cillessen leren duiken en Dost leren afronden zullen nu de leden van de kidsclub trainen. Aan het eind van de dag zullen de coaches zelfs tegen elkaar staan. Dan nemen Team Gullit en Team Grim het tegen elkaar op. Een heuse mini-interland dus. 

Jonge Leeuwen Persconferentie

Normaal gesproken moet Dick Advocaat de meest lastige vragen beantwoorden van de mensen van de TV, radio, krant en andere media. Dit keer zal hij de vragen beantwoorden van onze kidsclub. Op welke positie stond Advocaat zelf toen hij nog voetbalde? En hoe word je de belangrijkste voetbalcoach van Nederland? Het zijn vragen die hem 25 oktober gesteld kunnen worden.

Bondscoach Dick Advocaat zit klaar voor de vragen van de Jonge Leeuwen.

Op de KNVB Campus

Beide evenementen vinden plaats op de KNVB Campus in Zeist. Op deze locatie bereidden de OranjeLeeuwinnen zich voor op het zo succesvol verlopen EK. Plezier gegarandeerd! Ben jij geen Jonge Leeuw, maar wil jij nou ook meedoen aan zulke toffe evenementen? Schrijf je dan nu in op jongeleeuwen.nl.

Jonge Leeuwen Jonge Leeuwen Word ook Jonge Leeuw en meld je aan!

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen