Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

2500 kinderen ontmoeten hun Oranje-idolen

KNVB Media
KNVB Media
19 mei 2017, 12:00
2:42

De OranjeFandag: dichter bij de spelers kom je niet. - Foto: KNVB Media

Voor ruim 2500 kinderen komt zaterdag 27 mei een droom uit. Dan ontmoeten ze hun Oranjehelden op de KNVB Campus in Zeist. Maar er is op de Oranje Fandag meer te halen dan alleen een handtekening of een selfie met een international.

Wat te denken van een potje FIFA met je favoriete Oranjespeler of als keeper aanwijzingen krijgen van de keeperstrainer van het Nederlands elftal? Daarnaast geven zaalvoetbalinternationals een clinic in de sporthal en er zijn partijtjes straatvoetbal.

OranjeLeeuwinnen

En niet alleen de spelers van het Nederlands elftal komen naar hun jongste fans. Ook enkele OranjeLeeuwinnen, die binnenkort het EK in eigen land spelen, zijn aanwezig bij het voetbalfestival op de Campus. En dat geldt ook voor spelers en speelsters van Oranje jeugdelftallen en het Nederlands CP- en zaalvoetbalteam.

— Een dag die zij niet snel zullen vergeten.

De Oranje Fandag, een gezamenlijk initiatief van de KNVB en zijn hoofdsponsor ING, beleeft volgende week zijn tweede editie. Vorig jaar bezochten groepjes Oranje-internationals vijf amateurverenigingen dwars door het land. Aansluitend ging nog een aantal spelers per helikopter naar Zeist om daar op de Campus de Oranje Fandag af te sluiten.

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen