Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ciske de Rat is nu ook Jonge Leeuw

KNVB Media
KNVB Media
10 november 2016, 17:45

In de rust van de wedstrijd Nederland - België traden Danny de Munk en Matheu Hinzen op in de middencirkel van de Amsterdam ArenA. - Foto: KNVB Media

In de rust van de wedstrijd Nederland - België traden Danny de Munk en Matheu Hinzen op in de middencirkel van de Amsterdam ArenA. Danny de Munk werd ooit bekend als Ciske de Rat en nu is het aan Matheu om in de musical als Ciske de Rat te gaan zingen. Voor Matheu was het niet alleen heel gaaf om op te treden, na zijn optreden had Dutchy een speciale verrassing voor hem.

Nadat Matheu als Ciske de Rat klaar was met optreden, kwam Dutchy het veld oplopen met een verrassing in zijn hand. De verrassing was iets heel cools voor Matheu, want hij kreeg een oorkonde met zijn naam erop en een boodschap van Dutchy. Hiermee is hij lid geworden van de Jonge Leeuwen en kreeg het Oranje welkomstpakket cadeau. Matheu was er onwijs blij mee en ging met een dikke smile op de foto met Dutchy.

Jonge Leeuwen ontmoeten Oranje

Wil jij net als Matheu de spelers van het Nederlands elftal ontmoeten op de Oranje fandag? En ieder jaar een gratis wedstrijdkaartje voor het Nederlands elftal krijgen? Word dan nu lid van de Jonge Leeuwen. Tip: zet ‘m op je verlanglijstje voor Sinterklaas!

Snapchat

Benieuwd hoe Matheu de oorkonde kreeg uit Dutchy zijn handen? Wil je de beelden nog even terugkijken? Ga dan snel naar ons snapchat kanaal: Ons.Oranje

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen