Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wat is er allemaal te doen? (6)

KNVB Media
KNVB Media
8 november 2016, 17:00

Nog één dag voor de wedstrijd Nederland – België, de wedstrijd komt steeds dichterbij. - Foto: KNVB Media

Nog één dag voor de wedstrijd Nederland – België, de wedstrijd komt steeds dichterbij. Ben jij er al klaar voor? Om je op de wedstrijddag goed in de Oranjestemming te laten komen, is er ook deze keer weer het OnsOranjePark. Hier komen alle Oranjefans samen om te feesten voor de wedstrijd en mee te doen aan allerlei coole activiteiten. Hier een overzicht van wat er allemaal te doen is.

Het OnsOranjePark bevindt zich op het grasveld tegenover de Amsterdam ArenA naast de HMH en is de ideale plaats om in de stemming te komen voor de Derby Der Lage Landen. Het park gaat open om 17.00 uur en staat helemaal vol met supergave activiteiten, waar je vette prijzen kunt winnen:
 

  • Jonge leeuwen Kidscorner met o.a. ‘maak je eigen spandoek’ en schminkers, laat jezelf schminken zodat je kunt laten zien dat jij de grootste Oranjefan bent of maak je eigen spandoek, die je tijdens de wedstrijd omhoog kunt houden;
  •  OnsOranje voetbalflipper;
  • Disney Foot Bowl, ben jij degene die in de snelste tijd alle kegels om kunt schieten? Laat het zien;
  • 538 Podium met DJ’s on Tour Rick Romeijn en live optreden van The Originals;
  • WEURO 2017 gatendoek, scoor jij de meeste punten, dan win je een gave prijs;
  •  ING Koning Penalty, blijf jij koelbloedig onder druk, kun jij het beste mikken van iedereen? Laat het zien en win een vette prijs;
  • OnsOranje Merchandise stand, nog geen sjaal om Oranje aan te moedigen? Natuurlijk kun je die hier halen zodat jij Oranje goed kunt aanmoedigen tijdens de wedstrijd;
  • Food & Drinks, en natuurlijk kan iedereen een lekker frietje eten voor de wedstrijd;
  • Supporters panna battle in de pannakooi; bezoekers spelen 1 tegen 1 voor de eer van hun land. Dus laat zien dat jij de beste trucjes in huis hebt;
  • Een Komische Keeper en Maffe Scheidsrechter act, krijg jij het voor elkaar om een penalty te scoren met een heel aparte keeper en scheidsrechter?

Natuurlijk is ook Dutchy aanwezig op het OnsOranjePark. Hij loopt rond om met iedereen op de foto te gaan en hen aan te moedigen bij de coolste voetbalspellen. Dus wil jij een feestje vieren voor de wedstrijd en jouw voetbalkwaliteiten laten zien? Kom dan naar het OnsOranjePark vanaf 17.00 uur, en kom zo helemaal in de stemming voor de wedstrijd.

Prijsvraag 

Wil jij een gesigneerd Oranjeshirt winnen? Klik dan snel hier en lees gauw hoe je mee kunt doen. Heb je nog geen kaarten voor de wedstrijd? Koop dan snel je kaarten en juich samen met mij Oranje naar de overwinning. Ga snel naar de KNVB ticketshop door hier te klikken en koop snel je kaartje voor deze gave wedstrijd.

Jonge Leeuwen

Ben je nog geen lid van de Jonge Leeuwen en wil je toch gebruik maken van de vele gave voordelen? Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Wil jij ook ieder jaar twee keer het Jonge Leeuwen of het Dutchy magazine ontvangen? Klik dan snel hier en wordt lid van de Jonge Leeuwen.

Maak kennis met Dutchy

Dutchy is de mascotte en allergrootste fan van het Nederlands elftal. Hij woont in Zeist en is bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal in het stadion te vinden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen