Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Word reporter bij loting WEURO 2017

KNVB Media
KNVB Media
21 oktober 2016, 13:30
1:25

Meld je aan en wie weet ben jij de reporter bij de loting voor het EK vrouwen. - Foto: KNVB Media

In de zomer van 2017 organiseert Nederland het Europees kampioenschap voor vrouwen. Dat is fantastisch, maar voor het zover is moet er eerst geloot worden. De loting voor het EK vrouwen vindt plaats op 8 november. En wat hier nou zo gaaf aan is, is dat we hier jou hulp bij kunnen gebruiken. Wil jij later heel graag journalist worden of ben je nu al een echte reporter? Dan is dit je kans, want voor de loting van het EK vrouwen zijn wij op zoek naar een reporter!

Tijdens het EK vrouwen doen naast de OranjeLeeuwinnen maar liefst vijftien andere teams mee. Al deze landen moeten in groepen ingedeeld worden en daarom wordt er geloot. De loting vindt plaats op 8 november 2016 in het Luxor Theater in speelstad Rotterdam. Denk jij dat je de beste reporter voor ons bent? Ben jij niet bang om voor de camera te staan en durf je vragen te stellen aan de mensen die daar zijn? Pak dan snel deze mooie kans een geef je op!

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden? Dan willen wij natuurlijk graag zien hoe goed jij nu al voor de camera bent. Maak een filmpje waarin je laat zien waarom jij denkt dat je dé geschikte reporter bent voor de loting van het EK vrouwen.

Bijvoorbeeld aan wie zou je welke vraag willen stellen en waarom. Uiteraard gaan we er vanuit dat als je jouw filmpje instuurt, je dinsdag 8 november beschikbaar bent van 16.00 – 19.00 uur. Je kunt je filmpje mailen naar: info@weuro2017.nl of op ons Facebook of Twitter kanaal plaatsen. Doe het snel want je kunt jezelf aanmelden tot en met 26 oktober. Uiterlijk 2 november laten we weten of jij onze reporter wordt.

Kijk voor meer informatie: www.weuro2017.nl

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen