Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Team Dutchy: Penalty’s schieten

KNVB Media
KNVB Media
18 oktober 2016, 17:00

Hoe cool is dat? Penalty's schieten met Dutchy in de rust van Oranje! - Foto: KNVB Media

In de rust van de wedstrijden Nederland – Wit-Rusland en Nederland – Frankrijk was er natuurlijk weer de rustactiviteit met team Dutchy. Leden van Jonge Leeuwen konden zich opgeven om mee te doen aan team Dutchy en zo penalty’s te schieten in een vol stadion. Twintig Jonge Leeuwen waren de gelukkige winnaars en mochten meedoen aan deze coole rustactiviteit in stadion Feijenoord en de Amsterdam ArenA.

Op vrijdag tijdens de wedstrijd Nederland – Wit-Rusland in stadion Feijenoord, bestond team Dutchy uit de volgende spelers: Roy, Tim, Casper, Jarno, Milan, Hugo, Geert, Senna, Noah en Max. Onder leiding van Dutchy, die iedereen goed aanmoedigde, mochten deze spelers penalty’s schieten in de rust van de wedstrijd. Onder de indruk van het grote stadion waren de Jonge Leeuwen niet, want de ene na de andere bal vloog in het doel. Dutchy was erg trots op zijn spelers en ging na de penalty’s natuurlijk met de gelukkige Jonge Leeuwen op de foto.

Goede tips

Op maandag was de wedstrijd Nederland – Frankrijk in de Amsterdam ArenA. Ook tijdens de rust in deze wedstrijd had Dutchy een team Jonge Leeuwen meegenomen om penalty’s te schieten. Team Dutchy bestond uit: Bram, Wahid, Farid, Julian, Maria, Jerry, Sebastiaan, Merijn, Rosa, Renske en Koert. Ook deze wedstrijd had Dutchy zijn spelers goede tips meegegeven want de spelers lieten de keeper opnieuw kansloos. Dutchy had het druk met high fives geven aan iedere Jonge Leeuw die gescoord had.

Wil jij ook kans maken om een keer penalty’s te schieten in een vol stadion? Wil jij ook bij dé fanclub van Oranje en ieder jaar een gratis kaartje voor een wedstrijd van Oranje krijgen? Klik dan snel hier en wordt lid van de Jonge Leeuwen.

Bekijk de foto's

Heb jij meegedaan aan de rustactiviteit? Kijk dan snel naar jouw foto. Heb jij penalty’s geschoten tijdens Nederland – Wit-Rusland klik dan hier. Heb je penalty’s geschoten tijdens Nederland – Frankrijk klik dan hier.

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen