Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Acties voor de jongste Oranjefans!

KNVB Media
KNVB Media
2 oktober 2015, 9:11

Foto:

Speciaal voor de jongste fans van OnsOranje is er rond de komende wedstrijden van het Nederlands elftal en Jong Oranje een aantal gave acties. Ben jij lid van de KidsClub? Dan maak je kans om penalty's te nemen in de rust van Nederland-Tsjechië of om dichtbij de helden van Jong Oranje komen. Nog niet lid van de KidsClub? Schrijf je dan hier in. Je kunt dan namelijk ook meedoen aan onderstaande acties.

Penalty's nemen in een volle ArenA?

In de rust van Nederland-Tsjechië mag een door Dutchy geselecteerd team KidsClubleden een penalty nemen op het veld. Ga jij naar de wedstrijd en zit je in het familievak? Dan maak jij kans op een plaatsje in Team Dutchy en mag jij dus een penalty nemen. Wil jij dit? Meld je dan voor donderdag 9 oktober hier aan.
 
Trainen als een international

Wil jij trainen als een international? Maandag 19 oktober geeft de bondscoach in Zeist een speciale training aan prijswinnaars van hoofdsponsor ING. Er zijn nog een paar plekjes vrij! Wil jij daar aan meedoen? Meld je dan voor donderdag 9 oktober hier  aan en wie weet sta jij straks als een echte international op het veld.
 
Een goede vraag voor Jong Oranje?

Zondag 11 oktober speelt Jong Oranje een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Slowakije. Jong Oranje heeft al twee keer gewonnen en gaat natuurlijk voor de derde winst op rij. Speciaal voor jullie is er woensdag 7 oktober ’s middags een persconferentie alleen voor kinderen. Heb jij een vraag aan Sven van Beek, Ricardo Kishna of Jorrit Hendrix? Meld je dan voor maandag 5 oktober 14 uur hier aan. De vijf leden met de leukste, grappigste of origineelste vraag mogen die dag naar de kidspersconferentie in Nijmegen en samen met drie anderen gratis naar de wedstrijd.
 
Loop met Jong Oranje het veld op

Voor de wedstrijd van Jong Oranje zijn we op zoek naar drie kinderen die aan de hand van de scheidsrechter en de assistent-scheidsrechters het veld op willen lopen voor de wedstrijd tegen Slowakije. Ben jij tussen de zes en tien jaar oud en niet langer dan 1.43 meter? Meld je dan voor maandag 5 oktober 14 uur aan via onsoranje@knvb.nl.  
 

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen