Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kidsclubleden gezocht voor speciaal duel

KNVB Media
KNVB Media
14 augustus 2015, 9:01

Foto:

Op 21 augustus organiseert de Kidsclub iets cools. Wat precies blijft nog even geheim, maar we organiseren een speciale wedstrijd om te vieren dat de KidsClub gaat samenwerken met een nieuwe partner. Voor deze wedstrijd zoeken wij 15 leden van de KidsClub van 10 en 11 jaar die op voetballen zitten. We beginnen om 12.30 en het zal rond 14.30 uur afgelopen zijn en de wedstrijd vindt plaats in Zeist.

Wil jij er bij zijn? Stuur dan voor vrijdag 14 augustus 15.00 uur een mail met een foto van jou in voetbalkleding naar onsoranje@knvb.nl en schrijf waarom jij fan van Oranje bent. Je hoort dan uiterlijk maandag 17 augustus of je geselecteerd bent. We sturen je dan ook meer informatie over de exacte locatie en het programma.

Nog niet lid van de Kidsclub?

OnsOranje is er ook voor alle jonge Oranjefans die niet genoeg kunnen krijgen van onze helden. Als lid van onze Kidsclub krijg je de officiële Oranje ClubCard, met bijbehorende Oranjevoordelen. Zoals korting bij wedstrijden en toegang tot de kaartverkoop voor eindtoernooien. Daarnaast krijgen kids o.a. een gaaf welkomstpakket, een verjaardagskaart en de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke Oranjeactiviteiten. De Kidsclub kost €12,50 per seizoen en is er voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Enthousiast geworden? Meld je hier aan voor de Kidsclub.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen