Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Team Dutchy zoekt penaltynemers!

KNVB Media
KNVB Media
6 augustus 2015, 10:44

Foto: KNVB.nl

Het Nederlands elftal vervolgt de EK-kwalificatie op donderdag 3 september in de Amsterdam ArenA tegen IJsland. Bij deze wedstrijd is er weer een speciaal familievak ingericht met allerlei extra activiteiten. Kinderen tot en met veertien jaar krijgen 50 procent korting op kaarten in dit vak. Dus: kom je met de hele familie naar de wedstrijd? Koop dan je kaarten voor het familievak in de KNVB online ticketshop en bij Primera.

Team Dutchy
 
In de uren voorafgaand aan de wedstrijd kun je in het OnsOranjePark meedoen aan verschillende spellen. Jongens en meiden tot en met veertien jaar maken hier kans om geselecteerd te worden voor TeamDutchy dat gaat schitteren op het veld van de Amsterdam ArenA. Coach Dutchy zorgt ervoor dat zijn team de penalty's gaat nemen in het echte tenue van het Nederlands elftal. De volle tribunes in de Amsterdam ArenA juichen natuurlijk voor ieder doelpunt van TeamDutchy!
 
TeamDutchy bestaat uit leden van onze kidsclub. Maar… er is nog één plek over in en die geven we weg op het OnsOranjePark. Dus wil jij een penalty nemen op het veld, kom dan zeker naar het OnsOranjePark!
 
Het OnsOranjePark ligt aan de ArenA Boulevard en is donderdag 3 september geopend van 17.00 tot 20.15 uur.
 

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen