Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Team Dutchy zoekt penaltynemers!

KNVB Media
KNVB Media
26 februari 2016, 9:05

Foto: KNVB.nl

Het Nederlands elftal speelt op Goede Vrijdag 25 maart een vriendschappelijke wedstrijd in de Amsterdam ArenA tegen Frankrijk. Bij deze wedstrijd is er weer een speciaal familievak ingericht met allerlei extra activiteiten.

Kinderen tot en met veertien jaar krijgen 50 procent korting op kaarten in dit vak. Dus: kom je met de hele familie naar de wedstrijd? Koop dan je kaarten voor het familievak in de KNVB online ticketshop.

Team Dutch

In de uren voorafgaand aan de wedstrijd kun je in het OnsOranjePark meedoen aan verschillende spellen. Jongens en meiden tot en met veertien jaar maken hier kans om geselecteerd te worden voor Team Dutchy dat gaat schitteren op het veld van de Amsterdam ArenA.

Coach Dutchy zorgt ervoor dat zijn team de penalty's gaat nemen in het echte tenue van het Nederlands elftal. De volle tribunes in de Amsterdam ArenA juichen natuurlijk voor ieder doelpunt van Team Dutchy!

Team Dutchy bestaat uit leden van onze kidsclub. Maar… er is nog één plek over in en die geven we weg op het OnsOranjePark. Dus wil jij een penalty nemen op het veld, kom dan zeker naar het OnsOranjePark! Het OnsOranjePark ligt aan de ArenA Boulevard en is vrijdag 25 maart geopend van 17.00 tot 20.15 uur.

Wil jij naar Nederland - Frankrijk en lijkt het jou te gek om met Team Dutchy penalty’s te nemen in de rust? Schrijf je dan in via deze link om kans te maken op een plek in Team Dutchy.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen