Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Geef je op voor OnsOranje Kidsdag!

KNVB Media
KNVB Media
28 april 2014, 20:31

Foto:

Op zaterdag 17 mei speelt Oranje in de Amsterdam ArenA tegen Ecuador. De laatste training voorafgaand aan de wedstrijd speelt zich traditioneel af achter gesloten deuren. Maar niet voor een heel select gezelschap kids.

Vijftig kinderen tussen de zes en twaalf jaar krijgen vrijdag 16 mei de mogelijkheid om exclusief bij deze training aanwezig te zijn en na afloop natuurlijk een handtekening en foto te scoren van de spelers. Geen media, geen volwassenen, alleen vijftig kinderen. Hoe cool is dat?

Deze unieke middag organiseren we direct naast het trainingskamp van Oranje in Hoenderloo. We beginnen om 16.00 uur eerst met een clinic van een ex-international. Daarna ga je met de bus naar de training van het Nederlands elftal en zie je dus jouw helden van heel dichtbij aan het werk. De OnsOranje kidsdag is rond 20.00 uur weer afgelopen.

Wij geven dertig plekken weg. Twintig aan leden van OnsOranje en tien aan alle Oranjefans van Nederland. En er is meer: we geven ook nog plekken weg voor de Staatsloterij Voetbalvriendjes bij Nederland-Ecuador (17 mei) en Nederland-Wales (4 juni) in de Amsterdam ArenA.

Geef dus nu jouw (klein-)kind op voor deze unieke middag!

Inschrijven kan HIER.
 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen