Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Geen programma voor Oranje jeugdteams in januari en februari

KNVB Media
KNVB Media
17 januari 2022, 14:45

Alle wedstrijden voor de Oranje jeugdteams in januari en februari gaan niet door. - Foto: KNVB Media

Alle activiteiten van de vertegenwoordigende jeugdteams in januari en februari 2022 worden geannuleerd. In deze periode komen er geen Oranje jeugdteams samen voor oefenwedstrijden en/of stages. Dit is besloten vanwege de coronapandemie en de hoge besmettingscijfers van de laatste tijd.

Met betrekking tot de oefenwedstrijden die in februari op het programma stonden, betekent dit dat de wedstrijden van Speelsters onder 16 tegen achtereenvolgens Portugal, Engeland en Duitsland op 2, 4 en 7 februari in Portugal niet door kunnen gaan.

Voor de jongens van Oranje onder 16 gaat er een streep door de oefenwedstrijden tegen Duitsland, Engeland en Portugal op 10, 12 en 15 februari. Ook zij zouden hun wedstrijden in Portugal spelen.

Toernooien in Spanje en oefenwedstrijden

Vrouwen onder 19 ziet hun toernooi in Spanje, van 14 tot en met 22 februari, met wedstrijden tegen Italië, Frankrijk en Denemarken wegvallen. Tot slot gaan de oefenwedstrijden van de Jong OranjeLeeuwinnen eruit. Op 17 en 23 februari zou dit team het opnemen tegen hun leeftijdsgenoten uit Zweden en Spanje. De locatie voor deze twee wedstrijden was nog niet bekend.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen