Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Musampa aan de slag als assistent-trainer Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
29 augustus 2022, 14:00

Kiki Musampa is de nieuwe assistent-trainer van Jong Oranje. - Foto: KNVB Media

Kiki Musampa gaat aan de slag als assistent-trainer bij Jong Oranje. Musampa is de opvolger van Stijn Schaars die het afgelopen seizoen in deze rol actief was in de staf van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi. Musampa gaat zijn werkzaamheden als hoofdtrainer van Jong FC Volendam combineren met zijn rol bij Jong Oranje.

De 45-jarige ex-jeugdinternational blijft tot en met het EK 2023 verbonden aan het team. De technische staf van Jong Oranje bestaat verder uit assistent-trainer Marcel Groninger en keeperstrainer Sierd van der Berg.

Als speler kwam Musampa 25 keer uit voor Jong Oranje en hij maakte hierin 8 doelpunten. Met zijn 25 interlands staat hij op de 7e plek op de ranglijst aller tijden van de meeste interlands voor Jong Oranje. Verder kwam hij als speler achtereenvolgens uit voor Ajax, Girondins Bordeaux, Málaga CF, Atlético Madrid, Manchester City, Trabzonspor, AZ, FC Seoul en Willem II.    

Start oefencampagne

Musampa sluit in september voor het eerst aan bij Jong Oranje. Jong Oranje begint dan met de oefencampagne richting het EK 2023, waar het team van Erwin van de Looi zich voor plaatste tijdens de interlandperiode van juni 2022. In september staan er twee oefenwedstrijden gepland tegen achtereenvolgens België (vrijdag 23 september om 18.30 uur) en Roemenië (dinsdag 27 september om 17.00 uur). Oefencampagne Oefencampagne Jong Oranje begint oefencampagne richting EK tegen België en Roemenië.

Spelers en staf Jong Oranje

Alle informatie over de spelers en de technische staf van Jong Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen