Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Lutsharel Geertruida toegevoegd aan selectie Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
5 oktober, 14:00

Lutsharel Geertruida maakt alsnog deel uit van de selectie van Jong Oranje. - Foto: KNVB Media

Lutsharel Geertruida sluit alsnog aan bij de selectie van Jong Oranje. Dit betekent dat het team van Erwin van de Looi zich met 24 spelers voorbereid op de wedstrijden tegen Jong Zwitserland (vrijdag 8 oktober, 19.00u in Lausanne) en Jong Wales (dinsdag 12 oktober, 20.00u in Nijmegen).

De Feyenoord-verdediger wordt als extra speler toegevoegd aan de selectie om een eventuele afvaller meteen te kunnen opvangen. Geertruida zat al eerder bij de selectie van Jong Oranje, maar heeft nog geen speelminuten gemaakt voor het team.

Wedstrijdprogramma

Datum en tijdLocatieWedstrijd
Vrijdag 8 oktober 19.00LausanneZwitserland - Jong Oranje
Dinsdag 12 oktober 20.00 uurNijmegenJong Oranje - Wales

EK 2023 in Georgië en Roemenië

Georgië en Roemenië organiseren samen het EK 2023. Het toernooi wordt in juni en juli 2023 gehouden. Aan het eindtoernooi doen zestien landen mee, waarbij Georgië en Roemenië als gastlanden automatisch gekwalificeerd zijn.

Aan de EK-kwalificatie doen 53 landen mee die verdeeld worden in acht poules van zes en één poule van vijf. De groepswinnaars en de beste nummer twee, gemeten over alle negen groepen, plaatsen zich direct voor het EK 2023. De overige beste nummers twee maken via een play-off ook nog kans op de resterende vier EK-tickets. Dit tweeluik wordt gespeeld in september 2022.

Start kaartverkoop

De vrije verkoop voor de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Wales in Nijmegen is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 7,50 euro en groepen vanaf tien personen krijgen 15 procent korting.

Ticketshop Ticketshop Ga naar de ticketshop.

FAQ thuisduels Jong Oranje FAQ thuisduels Jong Oranje Ga naar de FAQ over de thuisduels van Jong Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen