Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Start kaartverkoop Jong Oranje - Jong Moldavië

KNVB Media
KNVB Media
5 augustus, 11:45

Spelers geboren op of na 1 januari 2000 zijn speelgerechtigd voor de nieuwe cyclus. Zoals Myron Boadu. - Foto: KNVB Media

Op dinsdag 7 september om 18.45 uur begint Jong Oranje tegen Jong Moldavië aan de EK-kwalificatiecyclus 2021/’23.  De ploeg van Erwin van de Looi speelt voor het eerst sinds 2015 in stadion De Adelaarshorst in Deventer.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf woensdag 11 augustus 12.00 uur te koop in de KNVB ticketshop . Zwitserland, Bulgarije, Wales en Gibraltar zijn de andere tegenstanders waar Jong Oranje in de kwalificatie tegen gaat strijden voor een plek op het EK 2023 in Georgië en Roemenië.

Start kaartverkoop

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor deze wedstrijd begint woensdag 11 augustus om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting op tickets. De vrije verkoop voor deze wedstrijden start op vrijdag 13 augustus om 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50 en groepen vanaf 10 personen krijgen 15 % korting.

Koop hier jouw tickets Koop hier jouw tickets De kaartverkoop start op woensdag 11 augustus, 12.00 uur.

Er kunnen zo’n 5.000 toeschouwers terecht in Deventer. Dat is 2/3e van de stadioncapaciteit. De wedstrijd kan - onder voorbehoud van blijvende toestemming van de overheid voor het spelen met publiek - worden gespeeld. Voorwaarde is dat bezoekers bij de ingang van het stadion een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) moeten tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken. Ben jij erbij als Jong Oranje start met de nieuwe EK-kwalificatiecyclus?

Laatste keer in Deventer

Het is voor de achtste keer dat Jong Oranje in Deventer speelt. Van de voorgaande wedstrijden werden er vijf wedstrijden gewonnen en twee verloren. De laatste keer dat Jong Oranje in Deventer speelde was op 4 september 2015 tegen Jong Cyprus. Deze wedstrijd eindigde in 4 - 0. De doelpuntenmakers namens Nederland waren destijds Hans Hateboer, Riechedly Bazoer en Vincent Janssen (2x).

Oranje ClubCard Oranje ClubCard De Oranje ClubCard is er voor alle fans en biedt vele voordelen.

FAQ Jong Oranje - Jong Moldavië FAQ Jong Oranje - Jong Moldavië Ga naar de veelgestelde vragen over Jong Oranje - Jong Moldavië.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen