Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Lang, Zeefuik en Reis vallen weg bij Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
24 mei, 11:00

Kaj Sierhuis en Mats Knoester melden zich vandaag bij Jong Oranje. - Foto: KNVB Media

Noa Lang (Club Brugge), Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC) en Ludovit Reis (Vfl Osnabrück) zullen zich niet melden bij Jong Oranje voor de EK-voorbereiding. Lang en Zeefuik zijn niet wedstrijdfit en Ludovit Reis heeft op 27 en 30 mei nog clubverplichtingen met VFL Osnabrück in de play-offs om promotie en degradatie.

Kaj Sierhuis (Stade de Reims) en Mats Knoester (Heracles Almelo) zijn opgeroepen als vervangers. De selectie van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi start de voorbereiding op de kwartfinale van het EK tegen Jong Frankrijk (maandag 31 mei, 18.00 uur) nu met 22 spelers.

Lang speelde zeven wedstrijden voor Jong Oranje en scoorde één keer. Zeefuik kwam vijftien keer uit voor Jong Oranje en scoorde hierin twee keer. Reis speelde tien wedstrijden en kwam hierin niet tot scoren.

Jong Oranje op het EK

Jong Oranje plaatste zich in maart in een EK-groep met Roemenië, Duitsland en Hongarije als groepshoofd voor de kwartfinale van het EK. Als Jong Oranje op maandag 31 mei (18.00u) de kwartfinale van Frankrijk weet te winnen, dan speelt het team van Erwin van de Looi tegen de winnaar van het duel tussen Denemarken en Duitsland. Deze wedstrijd wordt op donderdag 3 juni om 21.00 uur gespeeld in Aréna Sóstó in Székesfehérvár.

Als Nederland de finale van het EK onder 21 weet te behalen, dan speelt het de finale op zondag 6 juni om 21.00 uur in de Stadion Stožice in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. De mogelijke tegenstander in de finale is Spanje, Kroatië, Portugal of Italië.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen