Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Locker Room van Jong Oranje met Malacia, Reis en Paes

KNVB Media
KNVB Media
13 april, 10:00
7:49

In de Gillette Locker Room wil Robin van Persie alles weten van de huidige generatie Jong Oranje-spelers. - Foto: KNVB Media

In de nieuwe serie ‘Gillette Locker Room’ gaat Robin van Persie in gesprek met spelers van Jong Oranje. Over grootse dromen, dagelijkse rituelen en hoe ze als aanstormende talenten klaar zijn voor iedere uitdaging.

In elke aflevering komen drie Jong Oranje-internationals in de Gillette Locker Room op bezoek bij Robin van Persie. De 102-voudig international wil alles weten over het leven van de grootste talenten van ons land. Hoe gaan ze om met kritiek? Hoe kijken ze aan tegen sportpsychologen? En in hoeverre kunnen ze zichzelf zijn? In deze derde aflevering ontmoet Van Persie het drietal Maarten Paes, Tyrell Malacia en Ludovit Reis.

Mening van vader

"Hoe ga je om met meningen?", vraagt Van Persie aan zijn jongere gesprekspartners. De ex-international was zelf vaak onderwerp van gesprek en vraagt zich af hoe dat voor de internationals van Jong Oranje is. "Ik lig er niet wakker van", geeft Reis toe. "Ik luister vooral naar de meningen van mensen in mijn directe omgeving, zoals mijn vader."

Malacia doet een bekentenis als Paes hem confronteert met het lezen van boeken. "Op dit moment lees ik Fifty Shades of Grey. Ik vind de films heel goed en ben daarom nu ook aan het boek begonnen. Het is bijzonder leerzaam", lacht de Feyenoorder. Paes zoekt zijn ontspanning vooral in de aanloop naar een wedstrijd. "Dan doe ik ademhalingsoefeningen om een bepaalde focus te bereiken en zelfvertrouwen uit te kunnen stralen op het veld. Ik vind dit heel belangrijk. Als keeper hangt het aan een zijden draadje of je de held of schlemiel bent."

Elke maandag op YouTube

Een goed gesprek in de Gillette Locker Room waar - zoals in de echte kleedkamer - alles aan bod komt. Serieuze onderwerpen en natuurlijk wordt er ook flink gedold en gelachen. Elke maandag om 21.00 uur verschijnt een nieuwe aflevering op het Ons Oranje Youtube kanaal.

Eerdere afleveringen

Locker Room #1 Locker Room #1 In de eerste aflevering spreekt Robin van Persie met Myron Boadu, Abdou Harroui en Jordan Teze.

Locker Room #2 Locker Room #2 In de tweede aflevering spreekt Robin van Persie met Perr Schuurs, Teun Koopmeiners en Dani de Wit.

Locker Room #3 Locker Room #3 In de derde aflevering spreekt Robin van Persie met Noa Lang, Justin Kluivert en Danilho Doekhi.

Jong Oranje in kwartfinale EK

Jong Oranje plaatste zich onlangs voor de kwartfinale van het EK Onder 21. Daarin treft het Jong Frankrijk. De kwartfinale staat op maandag 31 mei op het programma en wordt gespeeld in de Bozsik Aréna in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen