Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje opent de deuren ook op EK

KNVB Media
KNVB Media
23 maart 2021, 15:15

Ook spits Myron Boadu zal tijdens het EK uitgebreid worden gevolgd voor de documentairereeks 'Jong Oranje opent de deuren'. - Foto: KNVB Media

Insight TV, ESPN en de KNVB bundelen de krachten om de documentairereeks ‘Jong Oranje opent de deuren’ voort te zetten. De documentairereeks over Jong Oranje liep al bij ESPN (voorheen FOX Sports), maar de nieuwe afleveringen zullen nu ook internationaal te zien zijn via Insight TV.

De nieuwe reeks van de serie volgt het Jong Oranje van coach Erwin van de Looi tijdens hun reis naar succes op het Europees kampioenschap in Hongarije en Slovenië. Van kleedkamers, EK-wedstrijden tot aan een blik bij het thuisfront, het wordt een uniek kijkje in de wereld Jong Oranje.

Insight TV is een wereldwijde content producent. Via Insight TV wordt de serie (lineair en digitaal) naar meer dan 400 miljoen huishoudens over de hele wereld uitgezonden. ESPN zal de serie in Nederland uit gaan zenden. De eerste drie afleveringen van de serie worden in mei 2021 verwacht. Als Jong Oranje zich plaatst voor de volgende ronde van het EK zal de documentairereeks ook daar van de partij zijn.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen