Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje gaat verder zonder Abdou Harroui

KNVB Media
KNVB Media
15 november 2020, 12:00

Abdou Harroui is positief getest op corona. - Foto: KNVB Media

Abdou Harroui heeft het trainingskamp van Jong Oranje verlaten, als gevolg van een positieve corona-test. Direct na de uitslag van de test is Harroui terug naar huis en, volgens de RIVM-richtlijnen, in quarantaine gegaan.

De selectie van Jong Oranje voor de wedstrijd tegen Jong Wit-Rusland van vanmiddag (zondag 15 november, 14.30 uur) bestaat nu uit 20 spelers.

Bij ieder trainingskamp worden door de KNVB vergaande protocollen aangehouden om besmetting tegen te gaan en worden spelers en staf veelvuldig getest. Zo kan er bij een positieve test direct actie ondernomen worden. Betreffende speler of staflid wordt direct geïsoleerd waarmee verdere besmettingen kunnen worden voorkomen.

Het inmiddels voor het EK 2021 geplaatste Jong Oranje speelt vanmiddag om 14.30 uur in Almere tegen Jong Wit-Rusland. Op woensdag 18 november wordt de laatste wedstrijd van de EK-kwalificatiecyclus gespeeld. In Estádio Municipal de Portimão is Jong Portugal de tegenstander. De wedstrijd tussen de nummers een en twee in de EK-kwalificatiegroep begint woensdag om 20.30 uur (Nederlandse tijd).

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen