Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Matusiwa en Floranus toegevoegd, Malacia valt weg bij Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
11 november 2020, 13:15

Sherel Floranus is toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje. - Foto: KNVB Media

Azor Matusiwa (FC Groningen) en Sherel Floranus (sc Heerenveen) zijn toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje. Matusiwa vervangt Ryan Gravenberch (Ajax) en Floranus komt bij de selectie in plaats van Tyrell Malacia (Feyenoord).

Gravenberch traint vandaag nog mee met Jong Oranje, maar sluit vanaf morgen aan bij het Nederlands Elftal. Feyenoorder Tyrell Malacia heeft zich met een blessure moeten afmelden en blijft bij zijn club.

Floranus speelde zes wedstrijden voor het team van Erwin van de Looi. De Heerenveen-back debuteerde op 12 oktober 2018 in en tegen Letland (3-0 winst). Matusiwa zat wel al eerder bij de definitieve selectie van Jong Oranje, maar maakte nog geen minuten. Gravenberch en Malacia kwamen allebei vier keer uit voor Jong Oranje. Gravenberch debuteerde op 4 september 2020 in de uitwedstrijd tegen Wit-Rusland (0-7 winst) en Malacia begon zijn Jong Oranje carrière op 26 maart 2019 in de wedstrijd tegen Egypte (1-0 winst).

Wit-Rusland en Portugal

Het inmiddels voor het EK 2021 geplaatste Jong Oranje speelt de komende interlandperiode achtereenvolgens tegen Jong Wit-Rusland en Jong Portugal. De wedstrijd tegen Wit-Rusland is op zondag 15 november om 14.30 uur in het Yanmar Stadion in Almere. De wedstrijd tegen Jong Portugal, de laatste in de EK-kwalificatiecyclus, wordt gespeeld op woensdag 18 november in Estádio Municipal de Portimão. De wedstrijd tussen de nummers een en twee in de EK-kwalificatiegroep begint om 20.30 uur (Nederlandse tijd).

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen