Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Afvaller bij Jong Oranje: Jordan Teze naar huis

KNVB Media
KNVB Media
8 oktober 2020, 17:30

Jordan Teze komt niet in actie voor Jong Oranje vanwege een positieve coronatest. - Foto: KNVB Media

Jordan Teze valt af bij Jong Oranje vanwege een positieve coronatest. De PSV-verdediger is donderdagochtend naar huis gegaan. Omdat Teze asymptomatisch is gaat hij nu 72 uur in quarantaine, dit is volgens de RIVM-richtlijnen. Jong Oranje-coach Erwin van de Looi roept voorlopig geen vervanger op voor Teze.

Jong Oranje speelt vanavond een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Gibraltar. De wedstrijd begint om 20.00 uur in Stadion De Koel in Venlo. Jordan Teze speelde drie wedstrijden voor Jong Oranje en debuteerde op 26 maart 2019 in de wedstrijd tussen Jong Oranje en Egypte (1-0).

EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Cyprus

De tweede wedstrijd in deze interlandperiode is uit tegen Jong Cyprus. Deze wedstrijd staat voor dinsdag 13 oktober op het programma. De aftrap is om 18.00 uur (Nederlandse tijd) en wordt gespeeld in de AEK Arena in Larnaca.

Protocollen

Om besmetting tegen te gaan worden vergaande protocollen aangehouden en worden spelers veelvuldig getest zodat bij een positieve test de betreffende speler direct kan worden geïsoleerd waarmee verdere besmettingen worden voorkomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen