Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Debutant Veerman en keeper Hoekstra vallen in bij Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
11 november 2019, 12:15

Jan Hoekstra is de vervanger van Justin Bijlow bij Jong Oranje. - Foto: KNVB Media

Debutant Joey Veerman van sc Heerenveen en keeper Jan Hoekstra van FC Groningen vervangen Azor Matusiwa (FC Groningen) en Justin Bijlow (Feyenoord). Voor sc Heerenveen-middenvelder Joey Veerman is het voor het eerst dat hij bij de definitieve selectie zit. Jan Hoekstra, keeper van FC Groningen, kwam één keer eerder uit voor Jong Oranje.

Middenvelder Azor Matusiwa (FC Groningen) heeft zich afgemeld omdat hij te veel hinder ondervindt van voetklachten. Hij blijft bij zijn club om hiervan te herstellen. Keeper Justin Bijlow (Feyenoord) heeft een blessure aan zijn elleboog en kan daarom niet in actie komen voor Jong Oranje. Bijlow speelde al negen keer voor Jong Oranje. Matusiwa zat wel al eerder bij de definitieve selectie, maar kwam nog niet in actie voor het team.

Gibraltar en Engeland

Jong Oranje speelt op donderdag 14 november om 19.00 uur tegen Jong Gibraltar. Deze uitwedstrijd voor de EK-kwalificatie wordt gespeeld in het Victoria Stadium in Gibraltar. Op dinsdag 19 november speelt de ploeg van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Engeland. Deze wedstrijd is op De Vijverberg in Doetinchem en wordt om 18.30 uur afgetrapt.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen