Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Redan debuteert, Boadu en Malacia haken af bij Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
4 september 2019, 14:45

Daishawn Redan ontving zijn eerste oproep voor Jong Oranje. - Foto: KNVB Media

Myron Boadu en Tyrell Malacia zullen donderdag niet aansluiten bij Jong Oranje. Boadu heeft zich afgemeld met bovenbeenklachten en Malacia haakt af vanwege ziekte. Daishawn Redan wordt opgeroepen als de vervanger van Boadu. Voor de aanvaller van Hertha BSC is het voor het eerst dat hij is geselecteerd voor Jong Oranje.

Voor Feyenoord-verdediger Malacia wordt geen vervanger opgeroepen. Voor AZ-spits Boadu was het ook voor het eerst dat hij deel uitmaakte van de selectie van Jong Oranje. Tyrell Malacia kwam wel al twee keer eerder in actie voor het team van coach Erwin van de Looi.

Cyprus

Jong Oranje speelt op dinsdag 10 september tegen Jong Cyprus. Deze wedstrijd tegen Jong Cyprus is de eerste in de kwalificatiereeks voor het EK 2021 in Hongarije en Slovenië. De Vijverberg in Doetinchem is de vaste thuisbasis van Jong Oranje. Tegen Jong Cyprus wordt hier om 19.00 uur afgetrapt.

Tyrell Malacia meldde zich ziek af bij Jong Oranje.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen