Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Peter Reekers wordt assistent-trainer bij Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
14 augustus 2019, 15:00

Peter Reekers wordt de tweede assistent van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi. - Foto: Soccrates Images

Peter Reekers wordt toegevoegd aan de staf van Jong Oranje. De 38-jarige Almeloër wordt de tweede assistent van trainer-coach Erwin van de Looi. Hij wordt ingeleend tot en met de zomer van 2020.

Reekers gaat zijn rol bij Jong Oranje combineren met zijn huidige functie als assistent-trainer van Heracles Almelo. De technische staf van Jong Oranje bestaat verder uit assistent-trainer Marcel Groninger en keeperstrainer Sierd van der Berg.

We hebben gezamenlijk één doel en dat is plaatsing voor het EK in 2021

De Almeloër kwam als speler uit voor Heracles, VVV Venlo en AGOVV en is sinds 2014, in verschillende functies, actief binnen de technische staf van Heracles Almelo. Hij is in het bezit van het diploma trainer/coach betaald voetbal en was in maart al mee met Jong Oranje voor het trainingskamp van de ploeg in Spanje.

EK-kwalificatie

Reekers sluit begin september aan bij Jong Oranje. Op 10 september speelt de ploeg van Erwin van de Looi de eerste wedstrijd van de EK-kwalificatiecyclus op De Vijverberg tegen Jong Cyprus. “Ik kijk uit naar de samenwerking met staf en spelers, we hebben gezamenlijk één doel en dat is plaatsing voor het EK in 2021. Ik hoop dat ik daar een goede bijdrage aan kan leveren”, aldus Reekers.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen