Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Keeperswissel in selectie van Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
4 september 2018, 10:00

Yannick van Osch voegt zich bij de selectie van Jong Oranje. - Foto: KNVB Media

Yanick van Osch (Jong PSV) vervangt Joël Drommel als keeper bij Jong Oranje. Drommel besloot na de eerste trainingssessie het team te verlaten.

De keeper van FC Twente gaf aan dat hij er de voorkeur aan gaf om zich, op dit moment, te richten op zijn club. Yanick van Osch sluit, naast Justin Bijlow en Indy Groothuizen, aan als een van de drie keepers bij Jong Oranje.

'Volle honderd procent'

Erwin van de Looi: ‘’Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat Joël het team verlaat. We hebben hem niet voor niets geselecteerd en hadden hem er graag bij gehad. Wel is het zo dat we spelers nodig hebben die hier voor de volle honderd procent willen zijn. Joël gaf aan zich op dit moment liever te richten op zijn club en deze keuze hebben wij te respecteren. Met Yanick hebben we nu een prima vervanger in onze selectie.’’

Yanick van Osch sluit per direct aan bij het team van trainer Erwin van de Looi, dat zich momenteel opmaakt voor twee cruciale EK-kwalificatieduels. Op donderdag 6 september wordt er, in Norwich, gespeeld tegen Jong Engeland (20.45 uur Nederlandse tijd) en op dinsdag 11 september staat de wedstrijd tegen Jong Schotland (18.30 uur) op het programma in Doetinchem.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen