Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

EK-kwalificatieduels Jong Oranje live bij FOX Sports

KNVB Media
KNVB Media
5 oktober 2017, 11:15

Jong Oranje opende de EK-kwalificatiereeks met een 1-1 gelijkspel tegen Engeland. Bart Ramselaar scoorde de enige Nederlandse treffer. - Foto: KNVB Media

De EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Letland is vrijdag live te zien op FOX Sports. De uitzending van het derde duel in de kwalificatiereeks voor de eindronde van 2019 in Italië en San Marino begint om 17.45 uur. Het duel zelf begint om 18.00 uur.

Jong Oranje - Jong Letland wordt gespeeld in stadion De Vijverberg in Doetinchem, sinds dit jaar de vaste thuisbasis van Jong Oranje. Eerder werd hier knap met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong Engeland. Het tweede EK-kwalificatieduel in en tegen Schotland verliep minder gelukkig. Jong Oranje verloor dat duel vrij kansloos met 2-0.

Oekraïne 

Ook het uitduel met Jong Oekraïne, aanstaande dinsdag, is live te zien op FOX Sports. Dat treffen, dat wordt gespeeld in het Obolon Stadion in Kiev, begint om 17.00 uur Nederlandse tijd. De uitzending begint rond 16.52 uur.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen