Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kluivert meldt zich geblesseerd af, geen vervanger

KNVB Media
KNVB Media
28 augustus 2017, 12:15

Justin Kluivert liep een spierblessure op in het duel van Ajax tegen Rosenborg. - Foto: KNVB Media

Justin Kluivert heeft zich maandag afgemeld voor het trainingskamp van Jong Oranje. De aanvaller van Ajax heeft donderdag in de Europa League-voorrondewedstrijd van zijn club tegen Rosenborg een spierblessure opgelopen.

Jong Oranje coach Art Langeler roept voor de wedstrijd tegen Engeland geen vervanger op en neemt daardoor 18 spelers mee richting de EK kwalificatiewedstrijd in Doetinchem.

Voor de wedstrijd tegen Schotland zal Feyenoord keeper Justin Bijlow als 19e speler aansluiten bij de spelersgroep. Bijlow is momenteel onderdeel van Oranje Onder 20, dat donderdag 31 augustus een oefeninterland tegen Engeland speelt. Zaterdag 2 september sluit hij aan bij Jong Oranje.

De Vijverberg

Jong Oranje speelt vrijdag 1 september de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Engeland. De aftrap op Stadion de Vijverberg is om 18.00 uur. Dinsdag 5 september speelt Jong Oranje om 20.30 uur in het Paisley 2021 Stadium tegen Schotland. Ook dit treffen is in het kader van de EK-kwalificatiereeks voor het EK van 2019 in Italiƫ.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen