Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vrouwen onder 20 oefent tegen Duitsland in aanloop naar WK

KNVB Media
KNVB Media
19 juni 2018, 14:15

Michel Kreek oefent met vrouwen onder 20 tegen Duitsland in aanloop naar het WK. - Foto: KNVB Media

Vrouwen onder 20 neemt het op dinsdag 24 juli op tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Hubert-Houben-Stadion in Goch en begint om 18.00 uur. Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf nu via de Duitse voetbalbond te bestellen.

De wedstrijd wordt gespeeld in aanloop naar het WK vrouwen onder 20, dat vanaf 5 tot en met 24 augustus gespeeld zal worden in het Franse Bretagne. Tijdens het WK strijden in totaal zestien landen, waaronder Duitsland en Nederland, om de eindzege. De openingswedstrijd van het toernooi is op zondag 5 augustus om 16.30 uur, de finale wordt gespeeld op vrijdag 24 augustus om 19.30 uur.

'Geweldige uitdaging'

Vrouwen onder 20 staat onder leiding van KNVB-coach Michel Kreek, die daarnaast ook assistent-trainer is bij de Oranjevrouwen. “Voor mij, de staf en de speelsters wordt het WK een geweldige uitdaging, waarbij we alles op alles gaan zetten om het maximale uit onszelf te halen.” Het team debuteert op het mondiale eindtoernooi, nog niet eerder was Nederland in deze leeftijdscategorie vertegenwoordigd op een WK.

Tickets voor het oefenduel tussen Duitsland en Nederland zijn beschikbaar via onderstaande link van de Duitse bond. Een kaartje kost drie euro, een ticket voor een zitplaats op de hoofdtribune kost vijf euro.

Kaartverkoop Kaartverkoop Bestel hier je kaarten voor het duel.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen