Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Groenen haakt geblesseerd af

KNVB Media
KNVB Media
2 april 2012, 10:12

Foto:

Tijdens de resterende twee wedstrijden in de eliteronde kan Johan van Heertum, KNVB-coach van het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar, geen beroep doen op Jackie Groenen. De speelster van FCR Duisburg moest in de eerste wedstrijd in groep 3 tegen IJsland (1-1) geblesseerd het veld verlaten. De precieze aard en ernst van de blessure wordt nog onderzocht. Voor Groenen wordt geen vervangster opgeroepen.

Met een selectie bestaande uit nu zeventien speelsters vervolgt Onder 19 maandag de strijd om plaatsing voor het EK 2012 in Turkije met de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Frankrijk. De aftrap op het terrein van RKSV Nuenen is om 19.00 uur. Ook de laatste wedstrijd van Nederland, die tegen Roemenië, vindt plaats in Nuenen; op donderdag 5 april om 15.00 uur. De bovenste plek in elk van de in totaal zes poules in de eliteronde geeft recht op deelname. Ook de runner-up met het beste resultaat tegen de nummer één en drie in de poule mag van 2 tot en met 14 juli in Antalya, Turkije, deelnemen aan de EK-eindronde.

De selectie voor de eliteronde bestaat nu uit de volgende zeventien speelsters:

Jennifer Vreugdenhill (ADO Den Haag), Quinniver Lardinois (TSV Alemannia Aachen 1900 e.V.), Pascalle Tang (Amstelveen/Heemraad), Sabine Becx (Nemelaer), Paola van der Veen (RCL), Liza van der Most (Stedoco), Tessa Klein Braskamp en Marthe Munsterman (beiden FC Twente), Judith Westervelt (Voetbalacademie FC Twente BV), Babiche Roof (FC Utrecht), Melissa Evers, Marlou Kelleners, Jeslynn Kuijpers en Myrthe Moorrees (allen VVV-Venlo), Dominique Janssen (RKSV Wittenhorst) en Marieke Ubachs en Myrusha Victoria (beiden Fortuna Wormerveer).

Maandag staat in groep 3, vanaf 17.00 uur, eveneens Roemenië-IJsland op het programma, bij Kozakken Boys in Werkendam. Hier staat donderdag vanaf 15.00 uur, ook IJsland-Frankrijk op de agenda.

Volg ons ook op Twitter!

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen