Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Interlands Speelsters onder 17 verplaatst van Uden naar Gendt

KNVB Media
KNVB Media
11 maart 2020, 16:45

Speelsters onder 17 begint aanstaande zaterdag aan het EK-kwalificatietoernooi. - Foto: KNVB Media

De EK-kwalificatiewedstrijden van Speelsters onder 17, die gespeeld zouden worden in Uden, worden verplaatst naar Gendt. Hiermee volgt de KNVB het advies van NOC*NSF op om gehoor te geven aan de oproep van de Brabantse veiligheidsregio’s om alle evenementen in Brabant tot en met maandag 16 maart af te gelasten en zeer terughoudend te zijn met sociale contacten.

Eerder vandaag werd bekend dat alle wedstrijden van Brabantse amateurvoetbalverenigingen, die voor deze week op het programma staan, worden uitgesteld. Twee van de drie wedstrijden van Speelsters onder 17 zouden worden gespeeld op Sportpark Parkzicht in Uden. Deze twee wedstrijden worden nu gespeeld op Sportpark Walburgen in Gendt (Gelderland). De wedstrijd die gepland stond voor Sportpark De Wieën in Venray (Limburg) blijft gewoon staan. De overige wedstrijden van deze finaleronde vinden ook in Gendt en Venray plaats.

Geen wedstrijden Brabants amateurvoetbal tot en met maandag 16 maart Geen wedstrijden Brabants amateurvoetbal tot en met maandag 16 maart Lees hier het bericht van eerder vandaag op KNVB.nl.

Kwalificatie voor EK 2020 in Zweden  

In de finaleronde, de zogenoemde eliteronde, spelen er 28 landen om zeven startbewijzen voor het EK 2020. Alleen de groepswinnaars plaatsen zich voor het EK. Gastland Zweden is automatisch geplaatst voor deze eindronde. Het EK 2020 wordt gehouden van 9 tot 22 mei. Dit EK zal tevens dienen als plaatsingstoernooi voor het WK 2020 in India, dat plaats zal vinden in november.

DatumTijdWedstrijdPlaats
Za. 14 mrt12.00Duitsland - KroatiëSportpark Walburgen, Gendt
Za. 14 mrt16.00Schotland - NederlandSportpark De Wieën, Venray
Di. 17 mrt15.00Duitsland - SchotlandSportpark De Wieën, Venray
Di. 17 mrt19.00Nederland - KroatiëSportpark Walburgen, Gendt
Vr. 20 mrt19.00Nederland - DuitslandSportpark Walburgen, Gendt
Vr. 20 mrt19.00Kroatië - SchotlandSportpark De Wieën, Venray

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen