Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Selectie Onder 15 bekend

KNVB Media
KNVB Media
13 april 2013, 10:48

Foto:

De selectie van het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar is bekend. KNVB-coach Marleen Wissink heeft achttien speelsters geselecteerd voor het treffen met de leeftijdsgenoten van Duitsland. De interland wordt gespeeld op woensdag 17 april, locatie van het treffen is het Hülsparkstadion in Kevelaer, Duitsland. Het startsein klinkt om 16.30 uur.

De selectie bestaat uit deze achttien speelsters:
Jent Bakker (vv Limmen), Pien de Beer (VOAB), Daisy de Boer (FC Twente), Mandy de Boer (RKDES), Lisan van den Broek (Hontenisse), Jasmijn Duppen (De Blokkers), Wilan Gies Broesterhuizen (Alkmania), Nathalie van den Heuvel (VOAB), Lize Kop (Fortuna Wormerveer), Demi ter Maat (FC Twente), Nadine Noordam (sv Honselersdijk), Silvie van der Plas (OJC Rosmalen), Kay-Lee de Sanders (FC Abcoude), Nurija van Schoonhoven (FC Twente), Kim van Velzen (Hercules Zaandam), Viviane Verheijen (Oranje Wit), Rowanne Vroomans (sv Avanti'31) en Vera ten Westeneind (Jonge Kracht).

De interland wordt vlak over de grens gespeeld. Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa’s van het Hülsparkstadion in Kevelaer. Kosten zijn €5,- voor een zitplaats en €2,- voor een staanplaats.

Exclusieve Oranje-video's!


 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen