Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB staat Konterman tijdelijk af aan PEC Zwolle

KNVB Media
KNVB Media
27 februari 2021, 13:00

Bert Konterman gaat tijdelijk aan de slag bij PEC Zwolle. - Foto: KNVB Media

Bert Konterman gaat tot het einde van het seizoen aan de slag als interim-hoofdtrainer van PEC Zwolle. De 50-jarige oud-international vervult daarmee tijdelijk de ontstane vacature na het ontslag van John Stegeman bij de Eredivisionist. Na de zomer gaat Konterman verder bij de KNVB als coach van het Nederlands elftal onder 19 jaar.

In Zeist zou Konterman dit seizoen aan het hoofd staan van het nationale team dat mee zou doen aan de (uitgestelde) EK-kwalificatie voor het EK onder 19 en het WK voor spelers onder 20 jaar in Indonesië. Vanwege de coronapandemie vonden beide evenementen echter geen doorgang.

Nico-Jan Hoogma, directeur topvoetbal bij de KNVB: “Wij zijn erg tevreden over Bert. Doordat de nationale jeugdteams het afgelopen jaar echter vrijwel niet in actie zijn gekomen en de komende maanden ook niet aan spelen toe zullen komen, komen wij graag tegemoet aan het verzoek van PEC Zwolle om Bert tot het einde van het huidige seizoen als interim-hoofdtrainer voor de groep te zetten. Na de zomer zien we Bert graag terug in Zeist om als coach van Oranje onder 19 aan de slag te gaan. Tot die tijd wensen we hem veel succes in Zwolle.”


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen