Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Onder 19 speelt EK-kwalificatie in eigen land

KNVB Media
KNVB Media
6 december 2018, 13:00

Onder 19 treft tijdens de EK-kwalificatie Wales, Slovenië en Spanje. - Foto: UEFA

Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar treft tijdens de finaleronde van de EK-kwalificatie Wales, Slovenië en Spanje. Het kwalificatietoernooi vindt plaats in eigen land.

Eindigt het team van KNVB-coach Maarten Stekelenburg als eerste in de groep, dan plaatst het zich voor het EK 2019 in Armenië. Oranje onder 19 speelt het EK-kwalificatietoernooi in Nederland op 20, 23 en 26 maart. De wedstrijdlocaties en aftraptijden worden op een later moment bekendgemaakt.

Wedstrijdprogramma

DatumWedstrijd
Woensdag 20 maartWales - Nederland
Zaterdag 23 maartNederland - Slovenië
Dinsdag 26 maartNederland - Spanje

EK 2019 in Armenië

Armenië organiseert van 14 tot 27 juli het EK voor spelers onder de 19 jaar. Aan het eindtoernooi doen acht landen mee, waarbijArmenië als gastland automatisch gekwalificeerd is. In de tweede kwalificatieronde komen 28 landen uit in zeven verschillende groepen. Uit deze groepen gaan alleen de groepswinnaars naar het EK in Armenië.

In Nyon werd er ook meteen geloot voor de eerste kwalificatieronde voor het EK 2020. Onder 19 komt daarin uit tegen Israël, Letland en Moldavië. Deze wedstrijden worden gespeeld op 8, 11 en 14 oktober in Letland.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen