Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

WK-VLOG: Aankomst Onder 18 in Brazilië

KNVB Media
KNVB Media
24 oktober 2019, 11:15
6:09

Dirk Proper (rechts) en Yannick Leliendal geven een rondleiding door het teamhotel. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar is in Brazilië voor het WK. Wie zijn deze aanstormende talenten en hoe beleven zij dit unieke eindtoernooi? Via het WK-VLOG kom je dichtbij het team. In deel 1 geven Dirk Proper en Yannick Leliendal een rondleiding door het teamhotel in Vitoria.

De tweede etage is belangrijk leren we al snel. Daar staat een pingpong-tafel en er is goede wifi. "We moeten ook een beetje kunnen ontspannen", zegt Dirk. Samen met Yannick neemt hij ons verder mee door het hotel. We maken kennis met de kok - meegekomen uit Nederland. Hij zorgt voor het lekkere eten. En in het hotel is ook een studieruimte waar de jongens elke dag behalve op wedstrijddagen studeren onder begeleiding van Sarah. Ze zijn lang van huis en anders missen ze te veel van school. 

Japan

De twaalfde verdieping is het domein van Oranje. De kamers kijken uit over de verlichte stad. Overdag gloort in de verte de zee. Hier leren we de DJ van het team kennen en wie de notoire FIFA-spelers zijn. Ondertussen maakt Pascal in de 'kitroom' de kleding klaar voor de eerste training. Er moet natuurlijk wel gewerkt worden. Zondag is de openingswedstrijd voor Onder 18 tegen Japan in Estadio Kleber Andrade. De aftrap is om 00.00 uur Nederlandse tijd. "Steun ons allemaal!", vraagt Yannick. Doen we!


Onze helden op de velden

Alles over de nationale teams: bekijk het programma en de uitslagen, duik in de historie, bekijk de profielen van alle spelers en speelsters en lees het laatste nieuws per team.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen