Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Interland Onder 16 op zondag

KNVB Media
KNVB Media
11 februari 2017, 19:15

De wedstrijd van het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar van zaterdag tegen Portugal is afgelast. - Foto: KNVB Media

De wedstrijd van het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar van zaterdag tegen Portugal is afgelast. Het team van KNVB-coach Peter van der Veen zou om 17.00 uur Nederlandse tijd aftrappen tegen het gastland, maar vanwege de staat van het veld is het duel een dag uitgesteld.

Door hevige regenval is het speelveld van het stadion Vila Real de Santo Antonio in de Portugese Algarve onbespeelbaar geworden. De scheidsrechter besloot daarom de interland af te gelasten. Zondagochtend om 10.45 lokale tijd wordt de interland ingehaald.

UEFA Development Tournament

Onder 16 verblijft momenteel in Portugal vanwege het UEFA Development Tournament. Aan het vierlandentoernooi doen naast Nederland en het gastland ook Duitsland en Frankrijk mee. Onder 16 begon het toernooi donderdag met een 1-1 gelijkspel tegen Duitsland. De oosterburen wonnen daarna de noodzakelijke strafschoppenserie. Overigens kwamen Frankrijk en Duitsland zaterdag wel in actie. De Fransen wonnen het duel met 4-1.


Spelers & Staf

Alle informatie over de spelers en de technische staf van Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen