Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaarten voor duels O-16

KNVB Media
KNVB Media
24 februari 2014, 14:59

Foto:

Het Nederlands elftal voor spelers onder zestien jaar wedijvert in maart twee keer in eigen land met de leeftijdsgenoten uit Ierland.

Het nationale team van KNVB-coach Edwin Petersen ontmoet Ierland onder 16 zowel op dinsdag 18 maart (19.00 uur) als donderdag 20 maart (12.00 uur) in Arnhem: Trainingsaccommodatie Vitesse, Sportcentrum Papendal. Kaarten voor deze interlands zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Eenieder die het affiche Nederland-Ierland wil bijwonen, eenmaal of beide keren, kan terecht op vitesse.nl/online of bij MijnVitesse, Jansbinnensingel 19, 6811 AK in Arnhem. Een staanplaats kost slechts € 2 en kaarten voor de tribune kosten € 3.

Groepen kunnen zich aanmelden via fanservice@vitesse.nl en betalen, vanaf vijftien personen, niet meer dan € 1 per persoon. Meer info over de kaartverkoop voor deze oefenduels van Onder 16 is te vinden op onsoranje.nl en vitesse.nl.

UEFA U16 Development

Oranje onder 16, dat bestaat uit spelers die zijn geboren op of na 1 januari 1998, komt vanaf 26 februari tevens in actie tijdens het ‘UEFA U16 Development Tournament’ in Portugal. De talenten onder leiding van Edwin Petersen ontmoeten hierin Noorwegen, Duitsland en het gastland (Zie ook onsoranje.nl).

Eerder dit seizoen (oktober 2013) sloot Onder 16 het vriendschappelijke Val de Marne-toernooi af met een tweede plaats, na winst op België (2-1), verlies met dezelfde cijfers tegen gastland Frankrijk en winst tegen Servië (1-0). Op 18 en 20 maart zijn de Ieren dus tweemaal achtereen de tegenstander van het nationale team dat alleen in vriendschappelijk verband in actie komt.

De duels met Ierland op Sportcentrum Papendal geven de talenten van Onder 16 opnieuw internationale bagage mee. Het doel van Oranje onder 16 is om spelers zo goed mogelijk voor te bereiden op Onder 17, het nationale team dat kwalificatiewedstrijden speelt voor in eerste instantie deelname aan het EK.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen