Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Beloftenteam oefent tegen Tsjechië

KNVB Media
KNVB Media
23 juli 2014, 12:00

Foto:

Het Nederlands beloftenteam werkt begin september in eigen land een oefeninterland af tegen Tsjechië. Het team van KNVB-coach Remy Reijnierse treft de Tsjechische leeftijdgenoten op donderdag 4 september in ’s-Gravenzande. Op het Juliana Sportpark klinkt het eerste fluitsignaal om 19.00 uur.

De bezoekers in ‘s-Gravenzande zien straks een elftal met veel aansprekende namen. Het Beloftenelftal bestaat namelijk uit spelers met veel potentie, die in veel gevallen zelfs al wekelijks te zien zijn in de Eredivisie.

Erbij zijn?

Wil je op donderdag 4 september de Beloften (én hun leeftijdsgenoten uit Tsjechië) in actie zien? Dat kan, vanaf 19.00 uur, op het Juliana Sportpark in 's-Gravenzande.

Kaarten voor het duel zijn er à € 6,-. In groepsverband (minimaal 10 personen) € 3,-. Kaarten zijn vanaf maandag 28 juli in de voorverkoop te verkrijgen bij Sport 2000 (Langestraat 233, 's-Gravenzande) en Bloemenzee (Gravenhof 1, 's-Gravenzande). Daarnaast tot aan de wedstrijddag in de kantine van FC 's-Gravenzande op donderdagavond van 19.00 - 20.00 uur en zaterdagochtend van 10.00 - 13.00 uur. Toegangsbewijzen voor de groepenactie zijn te bestellen via: j.v.d.deijl@fcsgravenzande.nl.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen