Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eerste Nieuwjaarswedstrijd prooi voor ex-OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
7 januari 2019, 10:15
2:09

In een spannende wedstrijd wonnen de ex-OranjeLeeuwinnen met 3-4 van de Royal Haarlem All-Stars. - Foto: KNVB Media

De Nieuwjaarswedstrijd bij de Koninklijke HFC is al jaren een traditie voor de ex-internationals van Oranje. Dit jaar maakten voor het eerst ook de vrouwelijke ex-internationals hun opwachting. In een spannende wedstrijd wonnen zij met 3-4 van de Royal Haarlem All-Stars.

De ex-OranjeLeeuwinnen verschenen aan de aftrap met een keur van bekende namen. Zo waren onder andere Anouk Hoogendijk, Manon Melis, Dyanna Bito en Daphne Koster van de partij. Het team, dat onder leiding stond van Vera Pauw en Andries Jonker, kwam eerst nog wel op achterstand, maar repareerde dat in het vervolg vakkundig. Via goals van Melis (2x), Hoogendijk en Kirsten van de Ven werd er met 3-4 gewonnen.

De basiself voorafgaand aan het duel van de Ex-OranjeLeeuwinnen.

Genoten

Van de Ven had genoten, zo vertelde de huidige manager vrouwenvoetbal bij de KNVB na afloop. “Het was superleuk om weer met al die meiden te kunnen spelen en dat in deze fantastische entourage bij HFC.” Daar sloot Melis zich volledig bij aan. “Het was een tijd geleden dat we zo met z’n allen hebben gevoetbald, maar het was vooral heel erg leuk om elkaar weer te hebben gezien.”

De ex-internationals voorafgaande aan hun wedstrijd. Zij speelden met 3-3 gelijk.

Na de vrouwen was het de beurt aan de mannen, waar het affiche voor de 86e keer op het menu stond. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, met als hoogtepunt de gelijkmaker kort voor tijd van Martijn Reuser.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen