Ex-internationals spelen gelijk tegen De Westfriezen

KNVB Media
KNVB Media
18 september 2018, 16:15

Pierre van Hooijdonk - hier op archiefbeeld - toonde ook tegen De Westfriezen weer zijn fabuleuze traptechniek. - Foto: KNVB Media

De Ex-internationals en De Westfriezen hebben in een onderling treffen met 2-2 gelijk gespeeld. De wedstrijd werd gehouden op het terrein van De Westfriezen, ter gelegenheid van de opening van drie gloednieuwe kunstgrasvelden.

De Ex-internationals, onder leiding van bondscoach Sjaak Swart, verschenen met een sterk team op sportpark 't Krijt. Zo stonden onder meer de gebroeders Frank en Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Aron Winter, Orlando Trustfull, Theo Lucius en Andwele Slory aan de aftrap in Zwaag.

Het leverde een mooie en sportieve wedstrijd op, waarbij beide teams luid werden aangemoedigd door het aanwezige publiek. Gescoord werd er ook, aan de kant van de Ex-internationals door Ruben Schaken - nog altijd zo snel als een vuurpijl, zo ontdekten de verdedigers van De Westfriezen - en Van Hooijdonk. Laatstgenoemde trof doel via, hoe kan het ook anders, een knalharde en loepzuivere vrije trap.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven