Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van Hooijdonk bij Ex-internationals

KNVB Media
KNVB Media
15 december 2016, 16:30

Pierre van Hooijdonk heeft laten weten in actie te komen tijden de Nieuwjaarswedstrijd. - Foto: KNVB Media

De traditionele Nieuwjaarswedstrijd van de Ex-internationals tegen het team van de Koninklijke HFC Legends staat zaterdag 7 januari 2017 op het programma. De eerste namen van de Ex-internationals zijn bekend. Pierre van Hooijdonk en de broers Rob en Richard Witschge zijn in Haarlem van de partij.

Wie de coach en de overige spelers van de Ex-Internationals KNVB zullen zijn, wordt later bekendgemaakt. De jaarlijkse traditiewedstrijd begint om 14.30 uur op het hoofdveld van Koninklijke HFC in Haarlem.

Bijzondere mix

De editie van 2016 werd door Koninklijke HFC Legends gewonnen. Voor het komende duel op 7 januari hebben trainer/coach Gerrit Peijs en elftalleider Joost Lamp opnieuw een sterk team samengesteld. Een bijzondere mix van vele oud-HFC 1 spelers en wellicht spelers in spé voor HFC 1, de talentvolle eerstejaars van het tweede elftal. De aanvoerder van de Koninklijke HFC Legends is Pascal Kamp. Hij speelde tussen 1990-2008 ruim 300 wedstrijden voor de Haarlemmers.

Voor Bart Nelis zal het een bijzondere dag worden. Door een noodlottige blessure moest Bart al op zijn 29e stoppen met voetballen op hoog niveau. Als kind van de club was hij op het middenveld een belangrijke schakel in de opmars van het eerste naar de Tweede divisie. Met deze unieke wedstrijd wil Bart gepast afscheid nemen van zijn geliefde hoofdveld.

Selectie Koninklijk HFC  Legends 2017:

Gerrit Peijs (trainer/coach), Joost Lamp (elftalleider), Ruben Cusell (keeper), Bram Verhage (keeper), Pascal Kamp (aanvoerder), Maarten van Andel, Pascal Beeren, Jurjen Bettink, Ilias Bronkhorst, Roy Castien, Emre Dalkiran, Niels van Dellen, Jesper Jochemus, Dani Kirchhoff, Jan Willem Koelemij, Sjors Marijnen, Bart Nelis, Dedde Rabbers, Karim Saaliti, Justin Warmerdam, Maarten Wolff.

Kaartverkoop:

Kaarten kunnen tot zaterdag 7 januari 11.00 uur in de voorverkoop worden aangeschaft via deze website. Daarna zijn nog kaarten te koop bij de ingang van Koninklijke HFC, aan de Emauslaan 2 in Haarlem. Op 6 januari zijn er kaarten in de voorverkoop tussen 14.00 en 17.00 uur in het clubhuis van de Koninklijke HFC. De toegang voor kinderen tot 6 jaar is gratis, mits onder begeleiding van een meerderjarige. Tarief via de online voorverkoop en op vrijdag 6 januari: € 5,50 (6-18 jaar) en € 10,50 (vanaf 18 jaar). Kaarten op de wedstrijddag bij de ingang: respectievelijk € 7,50 en € 12,50.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen