Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

E_Internationals Sonneveld en O’Niel geplaatst voor eEURO 2021

KNVB Media
KNVB Media
17 mei, 21:45

Yos Sonneveld en Eldridge O'Niel in actie. - Foto: KNVB Media

E_Internationals Yos Sonneveld en Eldridge O’Niel hebben zich vandaag geplaatst voor het eindtoernooi van UEFA eEURO 2021. De PES-spelers van E_Oranje kwalificeerden zich via een tweede plek in een play-offgroep met Albanië, Duitsland, Luxemburg en Rusland.

Sonneveld en O’Niel waren veroordeeld tot de play-offs doordat zij tijdens de reguliere kwalificatiewedstrijden als tweede eindigden in de groep. Tijdens de play-offs moesten Sonneveld en O’Niel tenminste derde worden om zich te plaatsen voor het eindtoernooi.

Eldridge O'Niel en Yos Sonneveld gaan naar eEURO 2021.

Uitgangspositie

In de eerste play-offronde creëerden Sonneveld en O’Niel gelijk een goede uitgangspositie door na de eerste vier wedstrijden op de tweede plek in de poule te staan. Dankzij overwinningen op Luxemburg en Rusland consolideerden ze die tweede plaats achter groepswinnaar Duitsland.

Weijland: ‘Top van Europa’

“Erg knap van Yos en Eldridge dat zij zich hebben weten te plaatsen voor de digitale variant van het aankomende EK”, reageert E_Bondscoach Koen Weijland. “Dit laat zien dat wij als Nederland ook in deze tak van sport bij de top van Europa horen.”

UEFA eEURO 2021 vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli. Dankzij de coronacrisis heeft de UEFA besloten om dit evenement online te laten plaatsvinden.

FIFA eNations Cup

De FIFA-spelers van E_Oranje maken zich deze week op voor de Europese kwalificatiereeks voor de FIFA eNations Cup. Levi de Weerd en Ali Reza Aygün komen van donderdag 20 mei tot en met zondag 23 mei in actie om zich te kwalificeren voor het eindtoernooi in augustus in Kopenhagen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen