Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Allereerste trainingskamp E_Oranje

KNVB Media
KNVB Media
17 december, 11:00

E_Oranje bondscoach Koen Weijland gaat op zoek naar tien E_Oranje spelers - Foto: KNVB Media

De voorselectie van E_Oranje komt van 26 tot en met 28 januari voor de allereerste keer bij elkaar. De voorselectie van tien spelers komt tot stand via drie routes.

Route 1: E_Divisie

Op 30 december staat de laatste speelronde van de E_Divisie op het gepland. Na deze laatste speelronde wordt gekeken welke twee clubs het meest consistent hebben gespeeld. Deze vier spelers verdienen als eerste een plek in de voorselectie van E_Oranje.

Route 2: FIFA Global World Ranking

Op 9 en 10 januari vindt een FUT Q2 plaats. Na afloop selecteren we de hoogst genoteerde Nederlanders op de FIFA Global World Ranking. Hebben die zich al gekwalicieerd via de E_Divisie, dan komen de nummers drie en vier in beeld, en zo verder.

Route 3: Het E_Oranje kwalificatietoernooi

Het E_Oranje kwalificatietoernooi voor een plek in de voorselectie van E_Oranje begint op 17 december. Na twee voorrondes worden op 12 januari de finales gespeeld en is bekend welke vier spelers zich als laatste plaatsen voor de voorselectie van E_Oranje.

Trainingskamp

De voorselectie, bestaande uit deze tien spelers, ontvangt een officiële uitnodiging om zich op 26 januari te melden in het E_Oranje trainingskamp in Zeist (uiteraard onder voorbehoud van Covid-19 situaties en protocollen). 


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen