Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

VIDEO: Geestman hoopvol over brons

KNVB Media
KNVB Media
15 september 2016, 12:45
0:49

Coach Marcel Geestman is hoe dan ook vol vertrouwen, ondanks het ruime verlies tegen Oekraïne. - Foto: KNVB Media

Hij vermoedde dat het Iran zou worden, de tegenstander om de bronzen medaille op de Paralympics in Rio de Janeiro. Maar het wordt, toch wel verrassend, gastland Brazilië. Maar coach Marcel Geestman is hoe dan ook vol vertrouwen, ondanks het ruime verlies tegen Oekraïne.

"Het is doodzonde dat we hebben verloren”, reageerde Geestman na de met 0-4 verloren wedstrijd tegen de Oekraïners, die daarmee de weg naar de eindstrijd versperden voor het CP-team. "Maar we wisten dat de halve finale moeilijk zou worden. De tegenstander was niet voor niets favoriet.”

Sleutel tot succes

De ploeg had na het duel twee dagen rust voor de strijd om de derde plaats van het voetbaltoernooi in Brazilië vrijdag losbarst. "We hebben tegen Oekraïne met elan gespeeld, druk naar voren gezet, en dat zou weleens de sleutel tot succes kunnen zijn in de strijd om de derde plaats.”

Die wordt, toch wel verrassend, tegen het gastland gespeeld. Iran wist namelijk met liefst 5-0 de Zuid-Amerikanen te kloppen. "We gaan eerst even de teleurstelling verwerken, en dan strijden voor onze laatste kans.”

Spelers & Staf

Alle informatie over de spelers en de technische staf van Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen