Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Loting CP-team ‘met perspectieven’

KNVB Media
KNVB Media
7 mei 2016, 16:15

Bij het Paralympisch oefentoernooi in Spanje is vrijdag de loting verricht voor de Paralympics in Rio de Janeiro. - Foto: KNVB Media

Bij het Paralympisch oefentoernooi in Spanje is vrijdag de loting verricht voor de Paralympics in Rio de Janeiro. Het Nederlands CP-team zit in een poule met Wereld- en regerend Paralympisch kampioen Rusland, Verenigde Staten en Argentinië.

In de andere poule nemen nummer twee van de wereld Oekraïne, Brazilië, Groot Brittannië en Ierland het tegen elkaar op. “Je weet dat je met Oekraïne of Rusland in een poule komt en die landen zijn allebei moeilijk te verslaan”, aldus bondscoach Marcel Geestman in Salou.

“Maar vooral de landen Verenigde Staten en Argentinië zien er op papier gunstiger uit dan Groot Brittannië en Ierland. Het is daarom een loting met perspectieven.” Argentinië is de nummer zes van de wereld, Verenigde Staten staat negende. Nederland staat op die lijst vierde.


KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen