Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

CP-team soepel naar winst

KNVB Media
KNVB Media
22 oktober 2015, 2:52

Foto:

Het Nederlands CP-team heeft woensdag een oefenwedstrijd tegen de amateurs van MSV’19 uit Montfoort met 5-1 gewonnen. Oranje had aan ruim een kwartier genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Oranje was vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij in het zeer gastvrije Montfoort, en het vele balbezit betaalde zich rap uit. Jeroen Saedt (2 maal, foto) en Iljas Visker scoorden al vroeg in de eerste helft, alle drie uit knap uitgespeelde combinaties.

Het veldspel van Nederland oogde verzorgd en coach Marcel Geestman kon tevreden zijn over zijn ploeg. In de tweede helft liep Oranje vlot uit naar 0-5, waarna er meer slordigheden in het spel slopen en Nederland bij tijd en wijle wat te gemakzuchtig te werk ging. Het gaf MSV’19 de gelegenheid de eer te redden (1-5).

Het duel was voor Oranje de eerste serieuze krachtmeting van het nieuwe seizoen. Dit seizoen staat voor het CP-team in het teken van de voorbereiding op de Paralympics in Rio de Janeiro, in september van volgend jaar. Dankzij een vierde plaats op het WK afgelopen zomer is Oranje al voor dat toernooi geplaatst.

Statistieken

MSV’19 Montfoort – Nederland     1-5

Scoreverloop: 6. Saedt 1-0, 9. Visker 2-0, 17. Saedt 3-0, 37. Visker 4-0, 41. Saedt 5-0, 44. MSV’19 5-1.

Nederland: Van Altena; Schuitert (47. Dikken), Mense; Saedt, Conijn (47. De Vos), Floors (31. Witjes); Visker (52. Kooij).


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen