Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Actievoorwaarden Oranje EK-pool

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Oranje EK-pool.

  1. Deze actievoorwaarden (hierna: de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de door Ons Oranje BV en de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB), gevestigd te Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist (hierna: de “Organisator”), georganiseerde actie: ‘‘Oranje EK-pool’’ (hierna: de “Actie”)
     
  2. De Actie vindt plaats van 10 mei 2021 tot en met 11 juni 2021 om 17:00 uur (hierna: de “Actieperiode”).
     
  3. Door deelname aan de Actie gaat iedere deelnemer (hierna: de “Deelnemer“) akkoord met de Actievoorwaarden. De Deelnemer verklaart te hebben kennisgenomen van de Actievoorwaarden.
     
  4. Om te kunnen deelnemen aan de Actie, zal een Deelnemer zich gedurende de Actieperiode via de KNVB Oranje-app (beschikbaar via Apple App Store en de Google Play Store) moeten registeren en voorspellingen moeten doen in het kader van het EK-2020(EURO 2020). Kijk voor meer informatie over de Actie en de puntentelling in de KNVB Oranje-app.
     
  5. Een Deelnemer kan één keer deelnemen aan de Actie.
     
  6. Een Deelnemer kan zich, binnen de Oranje EK-pool omgeving in de KNVB Oranje-app, ook aanmelden voor een zogenaamde subleague. Het beheer van deze subleague, en de daarbij mogelijk behorende prijzen, zijn geen verantwoordelijkheid van de Organisator maar van de organisator van die subleague. 
     
  7. Uit de Deelnemers wordt na 11 juni 2021 dagelijks 1 (één) winnaar gekozen op basis van de gedane voorspellingen zoals aangegeven in artikel 4 (hierna: de “Dagwinnaar”). Daarnaast worden 3 (drie) winnaars gekozen die na het EK-2020 (EURO 2020) de ranglijst aanvoeren (hierna: de “Eindwinnaars”).
     
  8. Deelnemers worden per e-mail geïnformeerd over de Actie. Na de Actieperiode zal er nog een evaluatiemailing worden verstuurd naar alle Deelnemers.
     
  9. Door deelname aan de Actie geeft de Deelnemer aan de Organisator en, indien de Deelnemer zich heeft aangemeld voor een subleague, aan de organisator van die subleague, het recht om zijn of haar persoonsgegevens, namelijk naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres, te gebruiken in het kader van de Actie en ten behoeve van berichtgeving en promotionele activiteiten met betrekking tot de Actie.
     
  10. Apple en/of Android is in geen enkele manier betrokken bij de EK pool en/of prijzen daarvan.


    Prijzen
  11. De Dagwinnaars ontvangen een Oranjepakket met o.a. een Oranjebal. De Eindwinnaars ontvangen de navolgende prijzen:
     
  12. Derde prijs: Nike Nederland nsw bomberjack woven af1 zwart twv €130,- + gesigneerd shirt
     
  13. Tweede prijs: Nike Nederland strike anthem jack 2020-2022 zwart twv €140,- + gesigneerd shirt
     
  14. Eerste prijs: 2 VIP tickets voor thuiswedstrijd + 2 gesigneerde shirts
     
  15. Dagwinnaars: KNVB voetbal
     
  16. Indien er meer dan 3 (drie) Eindwinnaars in aanmerking komen voor een prijs, dan zal door middel van loting worden bepaald aan welke 3 (drie) Eindwinnaars de prijzen worden uitgekeerd.
     
  17. Na afloop van de Actie zal per e-mail contact worden opgenomen met de winnaars over hoe zij de prijs kunnen verzilveren. Als van een winnaar vervolgens geen reactie wordt ontvangen binnen de in de e-mail gestelde termijn, dan wordt de winnaar geacht te hebben afgezien van de prijs. In dat geval zal op onpartijdige wijze een andere winnaar worden gekozen uit de Deelnemers die niet reeds een prijs hebben gewonnen.

    Deelname voorwaarden
  18. Aan de Actie kan uitsluitend worden deelgenomen door personen die een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebben.
     
  19. Deelnemers die jonger dan 18 jaar zijn, dienen toestemming te hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger.
     
  20. Door de Organisator mogelijk ingeschakelde derden zijn uitgesloten van deelname.

    Overig
  21. Deelname aan de Actie is kosteloos met uitzondering van de kosten voor het gebruik van (mobiele) data.
     
  22. De Organisator behoudt zich het recht voor om een Deelnemer te diskwalificeren en/of van (verdere) deelname uit te sluiten, indien de betreffende Deelnemer op enige wijze in strijd handelt met de Actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens de Organisator of derden althans de Organisator een gegronde reden heeft om te vermoeden dat daarvan sprake is.
     
  23. In het geval een deelname ongeldig wordt verklaard, wordt deze deelname geacht niet te hebben plaatsgevonden en worden eventuele rechtsgevolgen teruggedraaid (iedere mogelijke aanspraak op de prijs komt hiermee te vervallen).
     
  24. Het (onverplicht) uitkeren van de prijs aan een Deelnemer op een ongeldig verklaarde deelname, creëert geen recht op een prijs voor een andere Deelnemer, die deze niet ontvangen heeft. De Organisator (of een tot dezelfde groep als de Organisator behorende entiteit) is niet aansprakelijk voor schade van Deelnemers of derden, die het gevolg is van fouten of het ongeldig verklaren of weigeren van een deelname, zoals in dit artikel omschreven.
     
  25. De Organisator is gerechtigd om de Actie, dan wel een deel van de Actie te beëindigen, dan wel om (tussentijds) de Actievoorwaarden te wijzigen, indien naar oordeel van de Organisator een goed verloop daarvan in gevaar dreigt te komen. Er zal geen wijziging worden doorgevoerd die nadelig is voor de Deelnemers. De aangepaste versie van de Actievoorwaarden zal worden gepubliceerd in de KNVB Oranje-app.
     
  26. De Organisator behoudt zich het recht voor om de prijs te vervangen door een andere prijs die min of meer gelijkwaardig is aan de huidige prijs. De aard van de nieuwe prijs zal zo spoedig mogelijk in de KNVB Oranje-app worden gepubliceerd.
     
  27. Elke prijs is persoonsgebonden, is niet overdraagbaar en kan niet worden geruild voor een andere prijs en/of een ander artikel, al dan niet met een gelijke of vergelijkbare waarde. Evenmin kan aanspraak worden gemaakt op de waarde van de prijs in contanten. De Organisator is niet verantwoordelijk te houden voor eventuele tekortkomingen in de kwaliteit van en/of nadelige gevolgen met betrekking tot de prijs.
     
  28. De Organisator is niet verantwoordelijk voor het eventueel falen van onder meer internet, hardware of software waardoor de inschrijving voor een opleiding mogelijk niet is opgeslagen dan wel ten gevolge waarvan een door de Organisator verzonden e-mail niet is aangekomen op het door een Deelnemer aangegeven e-mailadres.
     
  29. Bij vragen of klachten kan de Deelnemer contact opnemen met de Organisator via onsoranjeprijsvraag@knvb.nl. De Organisator zal vragen en/of klachten zoveel als mogelijk binnen een termijn van twee weken afhandelen.
     
  30. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de Actie. Deelname is voor eigen risico.
     
  31. De Organisator en de door de Organisator mogelijk ingeschakelde hulppersonen en/of derden, zijn tevens niet aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaar eventueel dient te maken in verband met de deelname aan de Actie en/of met de aanvaarding van de prijs.
     
  32. De Organisator besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de Actie. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie onvolledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website(s) van de Organisator of andere door de Organisator gemaakte (promotie-)materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan de Organisator worden tegengeworpen noch enige verplichting voor de Organisator doen ontstaan.
     
  33. De voorwaarden waaronder persoonsgegevens door de Organisator worden verwerkt, zijn in te zien via de website van de Organisator (www.knvb.nl/info/3043/privacy).
     
  34. In de gevallen waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door de Organisator.