Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Maak jouw EK-selectie voor de OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
10 juni 2017, 13:30

Kruip in de huid van bondscoach Sarina Wiegman en maak jouw EK-selectie. - Foto: KNVB Media

Bondscoach Sarina Wiegman maakt aanstaande woensdag, 14 juni, de 23-koppige selectie voor het EK bekend. Maar niet alleen de bondscoach doet dat, ook jij kunt nu je eigen selectie maken van de OranjeLeeuwinnen.

In onderstaand spel zitten alle spelers uit de huidige selectie en om je nog meer keuze te geven ook nog een lading anderen, zodat je als een echte bondscoach aan de slag kan. Per speler kan je bepalen of hij wel of niet in je selectie komt, door naar links of naar rechts te swipen. Er is ruimte voor 23 OranjeLeeuwinnen in je selectie. Als je selectie vervolgens klaar is om wereldkundig gemaakt te worden, kan je hem delen op Facebook.

Gesigneerd shirt

Woensdag, als de definitieve selectie bekend wordt gemaakt, krijg je vervolgens een e-mail met hoeveel spelers uit jouw selectie uiteindelijk ook de selectie van bondscoach Sarina Wiegman hebben gehaald. Je kan namelijk ook een poging wagen de definitieve selectie te voorspellen. Diegene die de meeste spelers juist voorspeld heeft, wint een door de OranjeLeeuwinnen gesigneerd shirt. Bij een gelijke stand wordt er een winnaar geloot.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen