Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gebruikersvoorwaarden

Het gebruiken van deze website of app houdt automatisch in dat de gebruiker (hierna te noemen: ‘gebruiker’ of ‘je’) de onderstaande gebruikersvoorwaarden aanvaardt. Indien je deze gebruikersvoorwaarden niet aanvaardt, dien je de website of app te sluiten.

1. AUTEURSRECHT
Deze website of app is een officiële website of app van OnsOranje B.V. Deze website of app en het ontwerp, de tekst en alle ‘content’, logo's en afbeeldingen, alsmede de selectie en de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht © van OnsOranje B.V. , waarbij het mogelijk is dat in deze website of app incidenteel eigendomsmateriaal wordt gebruikt dat afkomstig is van derden.
 
Je verklaart hierbij geen handelingen te zullen verrichten die inbreuk kunnen maken op de (intellectuele eigendoms)rechten van OnsOranje B.V. of derden. Je erkent en aanvaardt dat enig ongeoorloofd gebruik van bestanden, gegevens en materialen waarop intellectuele eigendomsrechten rusten, inbreuk maakt op deze gebruikersvoorwaarden en op de toepasselijke wetgeving, waaronder maar niet beperkt tot de Auteurswet. Het is niet toegestaan om kennisgevingen of vermeldingen met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten te verwijderen, onleesbaar te maken, te verbergen of te wijzigen.
 
2. BEPERKING VAN LICENTIE; CONDITIES
Aan jou wordt een beperkte licentie verleend voor het downloaden van enig op deze website of app voorkomende materiaal, op voorwaarde dat deze informatie op een enkele PC (met PC worden ook laptops en/of andere elektronische dragers bedoeld) wordt opgeslagen, op voorwaarde dat het afdrukken van het op deze website of app opgenomen materiaal uitsluitend voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden bestemd is, en op voorwaarde dat alle auteursrechten, handelsmerken en andere eigendomsgegevens intact blijven. Het is ten strengste verboden materiaal van deze website of app voor enige andere internetsite te gebruiken. Deze beperkte licentie wordt verleend op voorwaarde dat je instemt met en je houdt aan het geheel van deze gebruikersvoorwaarden. Elk ander gebruik van welk materiaal op deze website of app dan ook, waaronder vermenigvuldiging (voor enig ander doel dan die zoals eerder vermeld), aanpassing, distributie of herpublicatie, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van OnsOranje B.V. is ten strengste verboden, en houdt een schending in van het eigendomsrecht van OnsOranje B.V.. Indien je enige software van deze website of app downloadt, is de software, inclusief alle beelden of bestanden die in of uit de software voortkomen, alsmede aan de software gerelateerde gegevens (hierna gezamenlijk te noemen: "software") afhankelijk van de bepalingen zoals die gelden bij het verlenen van voornoemde beperkte licentie. OnsOranje B.V. en/of hun (mogelijke) respectieve leveranciers behouden alle rechten, titels, belangen en intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de software. Distributie, verkoop of toezending aan derden van de software, alsmede wijziging of aanpassing van de software, met inbegrip van doch niet beperkt tot vertaling, decompilatie, herproductie, demontage of afleidingen ervan is verboden.
 
3. UITSLUITINGEN
Deze website of app en de inhoud ervan worden zonder enige garantie, hetzij expliciet, hetzij impliciet, aangeboden. OnsOranje B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, inclusief, maar niet beperkt tot, de inhoud en de geschiktheid voor een bepaalde doel. Tevens garandeert OnsOranje B.V. niet dat de informatie en/of faciliteiten die via deze website of app toegankelijk zijn, accuraat, volledig of up-to-date zijn, noch dat deze website of app vrij zal zijn van fouten, met inbegrip van doch niet beperkt tot, virussen of andere schadelijke elementen. De gebruiker van deze website of app stemt in met alle kosten die voortvloeien uit het gebruik van deze website.
 
4. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID
Voor zover de van toepassing zijnde wetgeving dit toelaat, kan noch OnsOranje B.V., noch enige van haar respectieve directeuren, werknemers, gelieerde bedrijven of andere vertegenwoordigers verantwoordelijk worden gehouden voor verlies of schade die direct of indirect voortvloeit uit het (onmogelijke) gebruik van het materiaal, inclusief het materiaal in en/of faciliteiten of diensten die via deze website of app worden aangeboden, met inbegrip van, doch niet beperkt tot, indirect, bijzonder of voortvloeiend verlies of schade, inclusief verlies van gegevens, inkomen, winst of kansen, eigendom en claims van derden, zelfs indien OnsOranje B.V. op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van zulke verliezen of schade, en zelfs indien deze redelijkerwijs te voorzien waren. Indien deze clausule niet geheel of gedeeltelijk afdwingbaar is op basis van de betreffende wetgeving in enige rechtsmacht, zal de gehele aansprakelijkheid van OnsOranje B.V. het geheel van de schade, het verlies en claims (voortvloeiende uit een contract, of uit een onrechtmatige daad, met inbegrip van doch niet beperkt tot nalatigheid) in geen geval hoger zijn dan het bedrag dat je (mogelijk) hebt betaald voor het gebruik van deze website of app.
 
5. SCHADELOOSSTELLING
Hierbij stem je ermee in OnsOranje B.V. en hun medewerkers schadeloos te stellen en te verdedigen bij iedere vorm van wettelijke aansprakelijkheid, claims, schadevergoedingen, kosten, inclusief vergoedingen voor advocaten die voortkomen uit: jouw gebruik van deze website of app, wat je ook verstuurt middels e-mail, upload, post of een andere vorm van communicatie via deze website of app, of uw schending of vermoedelijke schending van deze gebruikersvoorwaarden.
 
6. KINDEREN JONGER DAN 16 JAAR
Als je jonger bent dan 16 jaar, moet je toestemming vragen van ouder of voogd voordat je:

  • De website of app e-mailt of ons verzoekt jou informatie te sturen;
  • Je naar ons gegevens stuurt, waaronder ook het uploaden van foto’s, video’s en teksten;
  • Je inschrijft voor een wedstrijd of spel, dat persoonlijke gegevens van je vereist of waarvoor je in aanmerking kunt komen voor een prijs.
  • Je gegevens verstuurt of deelneemt aan een forum of chat room; of
  • Door steeds deze website of app te raadplegen en gebruik te maken van onze diensten, bevestig je toestemming van ouders of voogd.

7. LINK OP DEZE WEBSITE OF APP
Op deze website of app bevinden zich links naar andere sites of apps. Dit is louter voor jouw gemak, wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of apps, of voor sites of apps die een link naar onze website hebben. Wij ontkennen iedere verantwoordelijkheid voor de feitelijke juistheid, legaliteit, betrouwbaarheid of rechtsgeldigheid van andere sites of apps dan de onze.
 
8. WIJZIGEN VAN GEBRUIKERSVOORWAARDEN
OnsOranje B.V. behoudt zich het recht voor iets weg te halen uit, toe te voegen aan of te wijzigen in de gebruikersvoorwaarden. Iedere verandering is direct van kracht en dus rechtsgeldig. Wanneer je de website of app blijft gebruiken, ga je akkoord met eventuele veranderingen. Het is jouw verantwoordelijkheid om iedere keer dat je de website of app bezoekt, de gebruikersvoorwaarden te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen. OnsOranje B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor om tijdelijk of permanent de inhoud van de website of app te wijzigen, iets toe te voegen, iets stop te zetten op deze website of app, zonder aankondiging of aansprakelijkheid.
 
9. TOEPASSELIJK RECHT
Degenen die deze website of app raadplegen doen dat uit eigen beweging en worden geacht de lokale wet en regelgeving te kennen. De wetmatigheid van de gebruikersvoorwaarden is onderhevig aan het Nederlands recht. Iedere eventuele onenigheid wordt behandeld door de Amsterdamse rechtbank (mogelijk in hoger beroep). Door deze website of app te gebruiken ga je akkoord met de wet en regelgeving van dit rechtsgebied en zie je af van enig bezwaar tegen dit rechtsgebied of deze rechtbank.
 
10. OVERIGE BEPALINGEN
Mocht een officiële rechtbank een van de bepalingen in deze voorwaarden nietig verklaren, zal deze niet meer van toepassing zijn, zonder dat dit van invloed is op de overige bepalingen. Deze voorwaarden vertegenwoordigen de gehele verstandhouding tussen de betrokken partijen en staan boven alle andere hiervoor gemaakte verbale of schriftelijke verklaringen, begrippen of overeenkomsten.